Life&style
Emily u Parizu

Marcello iz 'Emily u Parizu' mogao bi biti nova Emilyna ljubav. A tko je zgodni Eugenio Franceschini koji ga glumi?

  • Novi lik u seriji 'Emily u Parizu' je Marcello, kojeg utjelovljuje talijanski glumac Eugenio Franceschini 
  • Marcello preuzima ulogu spasioca/potencijalnog novog partnera Emily Cooper u trećoj sezoni megapopularne Netflixove serije
  • Ali, tko je zapravo ovaj, malo je reći, zgođušni Talijan? 

Gotovo je, Gabriele - sada dolazi Marcello, koji osvaja srce Emily Cooper! U četvrtoj sezoni serije 'Emily u Parizu' ne samo da spašava glavnu junakinju od pada ili dva na skijanju, nego joj u Rimu pokazuje što zapravo znači „dolce vita“. Otkrit ćemo ti neke zanimljive stvari o glumcu Eugeniju Franceschiniju, koji je utjelovio Marcella.

Eugenio Franceschini: 5 činjenica o glumcu

U seriji 'Emily u Parizu' njegova je obitelj izgradila carstvo kašmira u blizini Rima, ali u stvarnom životu je život Eugenia Franceschinija potpuno drugačiji. Talijan će, ruku na srce, ući u srca obožavateljica serije 'Emily u Parizu' u ulozi Marcella Muratorija. Prema Netflixu, njegov lik je „izravan, samouvjeren i cijeni jednostavnost. Privlačan je, ali nikad glamurozan, a vjeran je korijenima svog obiteljskog posla". 

Eugenio Franceschini | Autor: Netflix Netflix Eugenio Franceschini

Tko je glumac koji glumi Marcella u 'Emily u Parizu'?

1. Eugenio Franceschini: Osnovne informacije

Eugenio Franceschini rođen je 19. rujna 1991. u Veroni, u sjevernoj Italiji. Do pojavljivanja u ulozi spasioca Marcella u 'Emily u Parizu', mogla si ga gledati uglavnom u talijanskim produkcijama. Iznimke su serije 'Grand Hotel' (2015.) i 'Medici' (2016.).

2. Eugenio Franceschini ima dvoje djece

Eugenio Franceschini je samac u ulozi Marcella u 'Emily u Parizu'. U stvarnom životu, talijanski glumac je otac dvoje djece: jedno je rođeno 2018., a drugo 2022. godine. 

3. Ima li Eugenio Franceschini djevojku?

Pa, tamo gdje je dvoje djece, obično je i supruga. Ali, o privatnom životu Eugenia Franceschinija (još) se ne zna mnogo. Priča se da je svoju sadašnju partnericu upoznao na snimanju serije 'Medici'. 

Možda vas zanima Ovako slatke natikače dugo nismo vidjeli: već ih zamišljamo na Emily i vrckavoj dadilji Fine Rubrika Moda Moda

4. Eugenio Franceschini učio je glumu od svog oca

Eugenio Franceschini ima oca glumca: njegovi roditelji vode kazališnu skupinu Viva Opera Circus, u kojoj je i on sudjelovao te stajao na pozornici uz svog oca. Gianni Franceschini je kazališni glumac, od kojeg je Eugenio vjerojatno naslijedio talent za glumu.

5. Eugenio Franceschini je atletski građen

I sama ćeš se uvjeriti da je Eugenio Franceschini prilično sportski građen ako pogledaš 'Emily u Parizu': ondje ne samo da vrlo dobro skija, nego i dobro zna jahati – pa čak i igrati polo! 

Emily u Parizu Možda vas zanima Četvrta sezona serije 'Emily u Parizu' ne silazi s 1. mjesta gledanosti na Netflixu. Možemo li očekivati i 5. sezonu? Rubrika Life&style Life&style
Photo: Netflix

Komentari 0