Life&style
Emily u Parizu

Četvrta sezona serije 'Emily u Parizu' ne silazi s 1. mjesta gledanosti na Netflixu. Možemo li očekivati i 5. sezonu?

  • Nakon dugog iščekivanja, četvrta sezona omiljene serije 'Emily u Parizu', napokon je stigla prije nekoliko dana i instantno nas prikovala uz male ekrane
  • Zbog tolikog entuzijazma gledatelja, ova se serija ubrzo našla na prvom mjestu najgledanijih serija na Netflixu
  • Upravo zbog toga, mnogi se pitaju očekuje li nas uskoro i najava pete sezone

Od izlaska prvog dijela četvrte sezone serije 'Emily u Parizu', nije prošlo niti tjedan dana, a već je postala prva najgledanija serija na Netflixu. Svi smo, čini se, zaintrigirani svim ljubavnim i poslovnim dramama kroz koje prolazi, svima omiljena, Amerikanka u Parizu. S obzirom na tako veliki uspjeh ove sezone, gledateljima preostaje pitati se samo jedno - hoće li 'Emily u Parizu' dobiti i svoju petu sezonu. 

Što se događa u 4. sezoni 'Emily u Parizu'?

U četvrtoj sezoni 'Emily u Parizu', Emily se nađe na mukama jer treba izabrati između Alfieja i novopečenog samca Gabriela. Naposljetku se nađe u vezi s Gabrielom, ali stvari se malo zakompliciraju kada se Camille, Gabrielova bivša koja je trudna s njegovim djetetom, useli u njegov stan sa svojom novom djevojkom Sofijom. Nakon nekoliko dana zajedničkog života s Gabrielom, Camille i Sofija pronađu stan - kraj njegovog. No, niti to se ne pokaže kao savršeno rješenje za sreću svih likova jer Camille otkriva da zapravo nije trudna, ali to još nikome ne želi reći. 

„Bilo je različitih scenarija i na kraju je ovo bio onaj za koji sam smatrao da je najbolji za seriju, a također ima još zanimljivih obrata u drugoj polovici sezone“, rekao je kreator Darren Star o radnji serije. „Ne radi se o tome da je Camille manipulativna ili tako nešto. Mislim da je ona, u stvari, prvenstveno slomljena osoba koja saznala da nije trudna, ali mislim da će to također imati neke zanimljivije posljedice na drugu polovicu sezone”, govori Star. 

 | Autor: Netflix Netflix Foto: Netflix, Emily u Parizu

Hoće li biti 5 sezone serije 'Emily u Parizu'?

Netflix tek treba potvrditi petu sezonu 'Emily u Parizu'. Ali, još uvijek se nadamo da će je biti (i više njih) - a isto tako i Star. „Pa, vidjet ćemo koliko dugo nas žele", rekao je nedavno u jednom intervjuu. „Za mene su to sjajni likovi u sjajnoj seriji i teško mi je pustiti ih i reći zbogom. Ako pogledaš 'Seks i grad', i dalje se događa 25 godina kasnije”, govori. 

Adidas, serija o Adiju Dassleru Možda vas zanima Adidas slavi 75. rođendan, a pikanterije iz burne povijesti osnivača, braće Dassler, otkriva serija o njima Rubrika Life&style Life&style

Još u lipnju došlo je do drame na Filmskom festivalu u Cannesu kada su Winnie Harlow i Paris Jackson objavile da je u tijeku zanimljiv natječaj za 5. sezonu 'Emily u Parizu'. Objava je glasila: „Od 'Seksa i grada' do 'Emily u Parizu', Darren Star oživljava snove, a on će oživjeti filmske snove za sretnog ponuđača  za petu sezonu 'Emily u Parizu'. Pobjednik će imati priliku provesti jedan dan na setu u Parizu tijekom snimanja negdje nakon travnja 2025. godine i na kratko se pojaviti u seriji. Kako bismo vas zabavili do tada, pobjednik i gost pozvani su da prisustvuju premijeri 4. sezone 'Emily u Parizu' u Los Angelesu ovog kolovoza”. 

 | Autor: Netflix Netflix Foto: Netflix, Emily u Parizu

Nakon što je istaknuto da peta sezona tek treba dobiti zeleno svjetlo, pojasnilo se da će pobjednik natječaja (koji je navodno platio 250.000 eura) „imati priliku provesti dan na setu u Parizu tijekom snimanja i kratko se pojaviti u seriji, ovisno kada će se snimati 5. sezona”.

Štoviše, kada su Darrena Starra pitali o mogućnosti više sezona nakon četvrte, dao je vrlo ohrabrujući odgovor. „Definitivno mislim da serija ima život i nakon sljedeće sezone. Ne nazire se kraj dok svi ne osjete da je vrijeme za kraj”.

 | Autor: Netflix Netflix Foto: Netflix, Emily u Parizu

Premda Netflix nije potvrdio da dolazi peta sezona, izgledi za to su prilično vjerojatni. Jedva čekamo pisati o novoj sezoni (ili sezonama!) 'Emily u Parizu'! 

Možda vas zanima Tvorac Peaky Blindersa snima novu seriju koju jedva čekamo - priču o moćnoj pivskoj obitelji Guinness Rubrika Life&style Life&style
Photo: Netflix
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Ok