Stars
Ella Dvornik

Elli Dvornik zaista pristižu svakakvi pokloni, a ovaj dar čak utječe na seksualno zadovoljstvo

  • Ella Dvornik nebrojeno je puta demonstrirala svoju zaigranu prirodu
  • Svojim pratiteljima pokazala je kako je i spremna za još jedan izazov- isprobati novi gadget koji se stavlja u intimno područje
  • Zapravo se radi o poboljšanju zdravlja žena ali i o jednom od načina na koji se može  pojačati seksualno zadovoljstvo

Ella Dvornik, jedna od naših najpoznatijih influencerica, ovaj status sigurno je zaslužila i zbog svoje iskrenosti i autentičnosti. Njezina zaigrana priroda koju ponekad rado ističe, Ellu je okarakterizirala kao osebujnu osobu pa nas zato i ne čudi da je spremna  isprobati većinu stvari na koje bi neki samo podignuli obrve.

Ella Dvornik Možda vas zanima Izgled Elline kuće u Istri nije baš oduševio sve pratitelje, neke je podsjetio i na kriminalističku seriju Rubrika Stars Stars

Otkako je otvorila svoj poštanski pretinac, napisala je svojim pratiteljima na Instagramu, počele su joj pristizati malo avangardniji pokloni, a među njima i jedan gadget. Kći pokojnog kralja funka, zaigrana i neustrašiva, najavila je kako će ga isprobati napravicu koja se postavlja u intiman dio tijela.

Ella Dvornik pokazala kako je njezina Balie nacrtata tatu Charlesa: "Je li stvarno tako dlakav?"

''Znala sam da kada otvorim poštanski pretinac da će mi početi dolaziti čudne stvari'', napisala je Ella na svome profilu o gadgetu koji je namijenjen praćenju vježbi za jačanje mišića dna zdjelice te dodala do znanja kako ga jedva čeka isprobati.

Ella Dvornik pokazala je neobičan poklon | Autor: Instagram@lejla.fili Instagram@lejla.fili Ella Dvornik pokazala je neobičan poklon

Mnoge žene čule su za Kegelove vježbe kojima je zadaća upravo ojačati dio zdjelice odnos tonus mišića nakon poroda, a mogu biti i pomoć i u liječenju inkontinencije kod žena. Disfunkciju mišića zdjeličnog dna osim trudnoće i poroda mogu uzrokovati operativni zahvati u području male zdjelice, neurološko oboljenje, debljina, starenje te slab kapacitet mišića.

Osim toga mišići zdjeličnog dna imaju značajnu ulogu u spolnom odnosu pa će njihovim jačanjem i mogućnost spolnog zadovoljstva biti veća.

Gadget koji pomaže u jačanju mišića zdjelice | Autor: elvie elvie Gadget koji pomaže u jačanju mišića zdjelice

Gadget koji omogućava izvođenje šest različitih Kegelovih vježbi upravo u ovom dijelu tijela odnosno praćenjem istih tako da se povezuje s aplikacijom na mobitelu Ella je najavila kako će isprobati. Hoće li svoje dojmove i benefite nakon korištenja podijeliti sa svojim pratiteljima, ostaje za vidjeti.

Photo: Instagram@lejla.fili

Komentari 0