Stars

Elli Dvornik je konačno prekipjelo, zato ima hitnu molbu za građane. Hoćeš li je poslušati?

  • Moda nam nerijetko može popraviti raspoloženje i to dobro zna Ella Dvornik
  • Smjelom kombinacijom odlučila je pozdraviti sunčane dane koje nagovještavaju proljeće, ali nije samo tu stala
  • Obratila se i svim građanima da se povedu njezinim primjerom i hrabrim odabirom boja potuku ‘depru’ koju su donijele neprilike u posljednjoj godini dana

Zimske temperature su popustile, a i obilje sunca posljednjih dana podsjeća nas da je proljeće odmah iza ugla. Mnoge je ljepše vrijeme trgnulo iz zimskog sna i letargije, a posebno se to odnosi na našu najuspješniju influencericu koja svojim odabirom garderobe uvelike privlači pažnju svojih pratitelja. Iako je postala mama preslatkih curica i pomalo primirila svoj buntovnički modni stil, Ella Dvornik povremeno nas posjeti čemu služi moda – ovaj put da odagna depresivne trenutke koje nam je donijela protekla godina. 

Možda vas zanima Kakva transformacija! Evo kako su prije 15 godina izgledale Danijela i Ella Dvornik Rubrika Stars Stars

Naime, svojim pratitelje podsjetila je na smjelu ljubičastu kombinaciju uz hlače visokog struka i vestu čupave i zanimljive teksture koju je upotpunila okruglom torbicom na crno bijele prugice te sandalama visokih potpetica sa šarenim i crvenim detaljima. 

‘’S obzirom na to da je sunce izašlo, mole se građani da pod hitno spreme crnine u ormare jer je dosta bilo depre zadnjih godinu dana. Hvala na slušanju! Ugodan dan!’’, obratila se svojim pratiteljima Ella. 

Mnogi su pohvalili njezinu pravu modnu terapiju za dane koje jedva čekamo ostaviti iza nas. 

‘’Odlična kombinacija... popravila si mi dan ... od ovih boja mora čovjek biti sretan’’, ‘’Aposlutno se slažem’’, ‘’Super ideja, odlična kombinacija’’, ‘’Samo ti možeš ljubičasto i crveno’’. ‘’Ti baš dižeš vibraciju, hvala ti’’, ‘’U susret proljeću, big like’’, ‘’I ja sam za. Nema više oblačenja crnog’’, složili su se s Ellom brojni pratitelji. 

"Jesam li i ja lijepa?" upitala je Ella Dvornik trogodišnju kćer Balie. Njezina reakcija je preslatka!

Da je bojama i neobičnim uzorcima već počela poništavati neugodu vibru zimskog sivila, Ella je nedavno pokazala neobičnim izborom veste koja je rasplamsala maštu njezinih pratitelja. 

"Samo ja mogu kupit ovakvu vestu. Na što da ju nosim? A da ne izgledam kao Roland McDonald?", napisala je Ella uz fotografiju u kojoj pozira u vesti ukrašenoj žutim lepršavim perjem na rukavima. 

"Maškare", "Papiga", "Ronald McDonald"... novi modni odabir Elle Dvornik malo je koga ostavio ravnodušnim

Mnogi su Influencericu usporedili s papigom ili Velikom pticom,popularnim likom iz televizijske serije za djecu ‘Ulica Sezam’. 

Čini se da Ella svojim modnim izborima postiže zacrtano – uveseljava svoje pratitelje i popravlja im dan. Jedva čekamo njezine nove modne izlete!

U novoj epizodi showa 'miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima' briljirala je Antonija Blaće

Cijelu epizodu pogledaj OVDJE.

Photo: Instagram@ tihanaharapinzalepugin
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    a tko je ona??????