Moda

"Maškare", "Papiga", "Ronald McDonald"... novi modni odabir Elle Dvornik malo je koga ostavio ravnodušnim

  • Influencerica Ella Dvornik ponovno je uspješno privukla pažnju svojim nesvakidašnjim modnim odabirom
  • "Ronald McDonald", "Papiga", "Velika ptica" - samo su neki od naziva kojim su je oslovili pratitelji
  • Nadimke joj je priskrbila neobična vesta koja je na rukavima ukrašena upečatljivim žutim perjem

"Samo ja mogu kupit ovakvu vestu. Na što da ju nosim? A da ne izgledam kao Roland McDonald?", upitala je Ella Dvornik u svojoj posljednjoj objavi na Instagramu. Vesta o kojoj  govori ukrašena je žutim lepršavim perjem na rukavima, a njezin neobičan izgled pridonio je i osebujnim komentarima Ellinih pratitelja.

Možda vas zanima Doris Pinčić opet u kratkoj haljnici, odmah su joj poručili: "Nema minica za mame". Evo što je odgovorila... Rubrika Stars Stars

"Na maškare", odgovor je koji je na Ellino pitanje uputio influencer Davor Gerbus. Nekolicina pratiteljica složila se s njegovom konstatacijom, a oglasile su se i one koje smatraju kako bi posebno zanimljivo bilo da Ella u ovoj vesti pokuša oprati suđe. Naravno, našlo se među komentarima i konkretnih odgovora na postavljeno pitanje.

"Znaš, na pepita hlače na crtu bi bilo full cool", "Ledenoplava midi pencil suknja", "Crne uske hlače", "Ako imate natikače čupave, uz njih... ili na visoku petu i traperice...", samo su neki od prijedloga koji su se mogli pročitati ispod objave.

Možda vas zanima 10 bezvremenskih stvari koje sve uvijek sređene žene imaju svom ormaru Rubrika Moda Moda

I dok se Ella sama usporedila s klaunom i maskotom lanca brze prehrane McDonald's, pratitelji su zaključili kako ih podsjeća i na papigu te Veliku pticu, popularni lik iz televizijske serije za djecu 'Ulica Sezam'. Jedna od pratiteljica 30-godišnjakinju je upitala kako se pere ova "papigica", a Ella joj je u svom stilu odgovorila kako se odnese na kemijsko čišćenje.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Inače, pletene pulovere s naglašenim perjem na rukavima svojevremeno je na tržištu predstavila talijanska modna kuća Prada. Izvorno su bili dostupni u tri verzije - ružičasto-žutoj, crveno-crnoj i zeleno-ružičastoj, a njihova originalna cijena se kretala oko 8700 kuna.

Photo: Instagram@ tihanaharapinzalepugin
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    žalosno, ćaća te ne bi prepoznao