Stars

Ella Dvornik podvrgnula se estetskim korekcijama. Pratiteljica ju upitala nije li prerano za botoks

  • Dok velik broj poznatih osoba skriva estetske korekcije, influencerica Ella Dvornik o njima javno govori
  • Štoviše, snimila je i video u kojem otkriva da se na estetsku korekciju usana odlučila zbog nesigurnosti uzrokovane njihovim nejednakim izgledom
  • Za svoj potez, kao i finalni rezultat, 29-godišnjakinja je dobila niz pohvala. Ipak, bilo je i onih koji su se zapitali nije li premlada za korištenje botoksa

Blogerica Ella Dvornik bez zadrške s obožavateljima dijeli crtice iz vlastitog života pa je tako otkrila kako se podvrgnula estetskoj korekciji usana. Video pod nazivom "Radila sam dermalne filere i evo kako je ispalo" objavila je u sklopu ovogodišnjeg Vlogmasa, a u njemu vidimo influencericu kako prolazi kroz cijeli postupak povećavanja usana.

Možda vas zanima Radiš li i ti ovu veliku pogrešku tijekom umivanja? Možda je vrijeme da promijeniš naviku Rubrika Beauty Beauty

"Možda shvatim da je sve ovo bilo nepotrebno, možda nekog od vas odgovorim da to napravi, a možda nekog i potaknem, nemam pojma. U svakom slučaju, odluka je apsolutno na vama, ja na ovo nikog ne nagovaram, niti mislim da bi itko to trebao raditi s 29 godina. Ja sam totalna budala što idem, ali ne mogu protiv sebe, užasno me zanima", otkrila je Ella u spomenutom videu.

Osim filera, influencerica je odlučila i popeglati bore pa je ubrizgala botoks. Cjelokupnim rezultatom bila je iznimno zadovoljna te se njime pohvalila i na društvenim mrežama. "To je to o čemu ja pričam", natpis je emotikona koji je priložila uz fotografije koje jasno dočaravaju stanje prije i nakon tretmana.

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Možda vas zanima Tanke usnice? 6 odličnih savjeta uz koje ćeš lako postići punoću Rubrika Beauty Beauty

Velik dio njezinih obožavatelja bio je oduševljen ovim potezom te su za nju imali samo riječi hvale. "Ella to je to, ja sam za zahvat koji napraviš, a da nisi narušila prirodan izgled. Manje je više, super izgledaš", "Ella nisi budala što si išla, sve sto te čini sretnom nikako ne može biti budalaština, ma štagod drugi rekli!!", "Tako je, probaj sve, da kasnije ne žalimo Ella, uvijek je solidarnosti među ženama bila klimava, tako da bolje biti s vješticama dobar", "Usne ti izgledaju super, dođe mi da sama odem", "Vidi se kako si sretna i zadovoljna, baš mi je drago zbog tebe", samo su neki od komplimenata koji su se mogli pročitati ispod videa.

Naravno, bilo je i onih koji su estetske korekcije smatrali nepotrebnima pa je tako Elli jedna pratiteljica poručila sljedeće: "Lijepo izgledaš, ali premlada si za botoks. Nije ti ni trideset". Influencerica nije direktno odgovorila na ovaj komentar, no prethodno je istaknula kako smatra da je "bolje spriječiti nego liječiti", odnosno kako svatko ima pravo sa svojim tijelom činiti što želi.

Photo: Instagram/Getty
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    who the fuck is she?????? who cares?????