Stars

Ella Dvornik objavila sliku nerođenog djeteta: beba pokazala lice, već u trbuhu zna pozirati!

  • Ella uvijek iskreno priča o majčinstvu, ne tajeći ništa, a tako "otkrivajuća" je i ova fotka
  • Na ultrazvučnoj slici savršeno se vidi lice bebe - mnogi roditelji su u komentarima poželjeli da i njihova beba tako lijepo "pozira" kad je liječnik slika
  • Influencerica je također otkrila da je s trudnoćom na pola puta i da ne zna još ime za dijete. Prijedlozi pljušte
Možda vas zanima Jesu li ovo najluđe stvari koje pjevačice rade da sačuvaju glas? Rubrika Life&style Life&style

Influencerica Ella Dvornik ne prestaje nas iznenađivati svojim objavama na Instagramu. Otkako je mama, njezinu kćerkicu Balie viđamo na mnogim fotografijama, a objave, osim što su slatke, često i vrlo životne i duhovite. Ella o majčinstvu progovara vrlo iskreno. U tom stilu potpune otvorenosti je i njezina posljednja objava. Ultrazvučna fotografija još nerođene bebice. Mala ili mali, roditelji još nisu otkrili spol djeteta iako je Ella napisala da je s trudnoćom "na pola puta", izvrsno pozira. Gen mame koja je faca na Instagramu? Ne znamo, ali mislimo da bi mnogi parovi bili presretni da im dijete na ultrazvuku tako lijepo pokaže lišce. Potvrđuju to i brojni komentari u tom stilu.

Uz fotku Ella je napisala: "Iz malenog prutića u pravo pravcato lice 😁 pozdravite ovo još bezimeno dijete. Valjda ćemo se sjetiti nekog kul imena uskoro :) i da. Službeno na pola puta!". Komentari su većinom razdragani, pratitelji predlažu imena i za djevojčice i za dječake, čestitaju, tješe Ellu da ni oni još ne znaju ime za svoju bebu, žene dijele u kojem su tjednu trudnoće... Nađe se i poneki komentar kako je ovo ipak preintimna stvar za dijeljenje, no daleko je više pozitivnih.

Photo: Instagram@theportlandhospital

Komentari 0