Stars

Ella Dvornik ima sjajnu novu frizuru, definitivno smo je poželjeli kopirati

  • Ako si u potrazi za promjenom ili novom inspiracijom za frizuru, možda ti Ella Dvornik bude sjajno naduhnuće
  • Ali doslovce sjajno jer uz svjetlucave dodatke u obliku niti možeš svoju kosu oživiti u skladu s proljećem
  • Imamo li upravo na pomolu novi trend? Mi ne bismo imali ništa protiv!

Od svih influencerica, Ella Dvornik nas gotovo redovito oduševi. A kako i nebi kad je tako pristupačna i simpatična , prava "cura iz susjedstva" pa se često pitamo "Ako to radi ona, zašto ne bih mogla i ja?"

"Jesam li i ja lijepa?" upitala je Ella Dvornik trogodišnju kćer Balie. Njezina reakcija je preslatka!

Možda vas zanima Preslatko! Nikolina Ristović i Ella Dvornik pokazale kako izgledaju kada ih našminkaju njihove kćeri Rubrika Stars Stars

Pa naravno da možemo, nego i želimo "ukrasti" i ovu ideju. Naime, izgleda da je naša omiljena influencerica predvodnica novog trenda. Ako želiš promjenu, a ne želiš se šišati ili bojati, možeš svoju kosu osvježiti sjajnim nitima za kosu - u raznim paletama boja! A što je najbolje od svega tako se divno presijavaju da je poseban gušt samo gledati u njih.

Kakva transformacija! Evo kako su prije 15 godina izgledale Danijela i Ella Dvornik

"Otišla sam se pofarbat i razmišljam koju frizuru bi mi mogli napraviti... nema što nismo već radili i ekipa iz @vikleriruz me ponovo iznenadi novim accessoriesom za kosu! Sjajne niti skrivene u kosi naprave pravo čudo na glavi! Ima ih u svim bojama, ja sam htjela bakrene. Baš efektno, a skineš kad ti dosadi..." napisala je Ella u Instagram objavi.

Jedna pratiteljica nas je dobro nasmijala komentirajući  "Tako se i moje sijede presijavaju. Kad mi dosade, iščupam ih." Druga je pak njezin stil usporedila s nitima na kosi beach barbika iz 90-tih.

Nama se čini kao fora dodatak kosi ovog proljeća, a posebno ljeta uz taman ten, vjetar u kosi i lepršave haljinice, a tebi?

Photo: Instagram@theportlandhospital

Komentari 0