Stars

Ecija Ojdanić iznenadila novom frizurom - pristaje li joj bolje duža ili kraća kosa?

  • Glumica Ecija Ojdanić u posljednje je vrijeme furala minival na kraću kosu  
  • No, sada se na Instagramu pohvalila novim izdanjem 
  • Ecija je s novom frizurom pratitelje podsjetila na svoju kćer Cvitu

Glumica Ecija Ojdanić na Instagram profilu objavila je fotografiju sa dugom valovitom kosom. U opisu je stajalo: "Narasla mi kosa preko vikenda". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Narasla mi kosa preko vikenda! #nikadnecuimatidugukosu #jos5danadogodisnjeg

Objavu dijeli Ecija Ojdanic (@ecijaojdanic)

Iako je riječ o periki, glumica je ispod fotografije zadobila mnoštvo pozitivnih komentara : "Prekrasno ti stoji duga kosa", "Prelijepa si, neka se nitko ne uvrijedi". Među svim tim komentarima zapazili smo i ovaj: "Na prvu sam pomislila da je tvoja Cvita" - prokomentirala je jedna od pratiteljica koja je mislila da se na fotografiji nalazi Ecijina kći. Glumica joj je uzvratila: "Lipša je Cvita od mene".

Možda vas zanima Glumica Ecija Ojdanić napisala emotivno pismo preminulom bratu čiji rođendan je danas Rubrika Stars Stars

Ecija često mijenja frizure, a mi smo naviknuli na jednu - kratku kosu s minivalom. Trenutno je s takvom frizurom gledamo na malim ekranima u seriji "Drugo ime ljubavi" . 

Također, glumicu smo imali priliku vidjeti i kao plavušu. Objavila je fotografiju na kojoj je prije deset godina bila zlatna plavuša. I moramo priznati kako joj idealno pristaje. 

Možda vas zanima Čini kožu sjajnijom, a pogled izraženijim: Zlatna plavuša divna je trend boja kose za ovu jesen koju lako mogu postići i brinete Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram/Getty

Komentari 0