Stars

Glumica Ecija Ojdanić napisala emotivno pismo preminulom bratu čiji rođendan je danas

  • Tužan dan za domaću glumicu Eciju Ojdanić
  • Danas bi njezin tragično preminuli brat proslavio rođendan
  • Glumica je napisala emotivan opis ispod njihove zajedničke fotografije

Prije gotovo 20 godina, u automobilskoj je nesreći tragično poginuo brat Ecije Ojdanić. Tada je imao svega 19 godina, a glumica se i danas teško nosi s tim nenadoknadivim gubitkom. Nerijetko priča o njemu, dijeli zajedničke uspomene i prisjeća se njihovih zajedničkih trenutaka. Jakov bi danas napunio 39 godina, a Ecija mu je posvetila vrlo emotivnu objavu na svom Instagram profilu

 

 

A post shared by Ecija Ojdanic (@ecijaojdanic) on

"Sretan ti 39. rođendan, braco! Premda već skoro 20 godina nisi s nama, svako malo me poklopi taj osjećaj nevjerice, bijesa, nemirenja s činjenicom da već dugo ne možemo slaviti s tobom tvoj rođendan. I premda se pravim da sam naučila živjeti s tom količinom boli, ovakvi me dani poklope i vrate na početak... A tako se živo sjećam te sreće kad smo bili mi. Potpuni. I živjeli običan, presretan život. A ti bio najbolji brat, sin u svemiru. Volimo te, najdraži! P.S: Jakov ima tvoje oči, ramena, tanke noge i kvrgava koljena. Luka tvoj karakter.... I bude malo lakše kad osjetim da živiš kroz njih. I naša sjećanja. Ali to je sve premalo, previše premalo...", napisala je glumica ispod njihove zajedničke fotografije iz djetinjstva i rasplakala svoje obožavatelje. 

"Ne poznam vas..ali rasplakali ste me", "Znači rasplakala sam se dok sam čitala ovaj tekst" i "I taj dan je nebo plakalo... Sjećam se kao da je bilo jučer...", samo su neki od komentara koji su se našli ispod fotografije. "Ma nisam imala namjeru nikog rasplakati... zao mi je ako jesam...", odgovorila im je 44-godišnja Ecija. 

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

Ecija je ponosna majka 12-godišnje kćeri Cvite i 8-godišnjeg sina Jakova koji je dobio ime po preminulom ujaku, a glumicu svaki dan podsjeća na njega. 

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0