Stars

Ecija Ivušić i Goran Belošević otkrili detalje vjenčanja: U bračnu luku uplovit će na bajkovitom mjestu!

  • Ecija Ivušić i Goran Belošević uskoro će stati pred oltar
  • Otkrili su destinaciju vjenčanja, ali i tko će im biti kumovi
  • Sretan par vjenčat će se na malom otočiću kod Korčule, Vrniku

Voditeljica Ecija Ivušić i njen zaručnik, bubnjar i menadžer grupe Pravila igre, Goran Belošević, za InMagazin otkrili su detalje svog skorašnjeg vjenčanja, koje će se održati u rujnu.

Najvažniji dan u njihovim životima se bliži, a Ecija i Goran u velikim su pripremama za svoje vjenčanje krajem ljeta.

"To će biti deveti mjesec. Bit će na otoku Vrniku kraj otoka Korčule'', otkrio je Goran, a Ecija se nadovezala: "Koji je inače otočić koji je slabo naseljen, samo je deset kuća na otoku, nema prometa, nalazi se samo crkvica i jedna stara škola koja je prenamijenjena u ugostiteljski objekt i pored je plaža. Mislim da će biti bajkovito", rekla je Ecija.

Možda vas zanima Svadba godine u Dalmaciji: Tko je zablistao na fešti Marka Livaje i Iris Rajčić Rubrika Stars Stars

Izbor ovog pitoresknog otočića kao njihove destinacije za vjenčanje nije bio slučajan, a Ecija je objasnila što se krije iza njihovog odabira: "S obzirom da sam ja porijeklom s Korčule, odnosno iz Vela Luke, a na taj otočić Vrnik sam došla prije par godina. To je toliko bajkovito mjesto da sam rekla, ajme ja bih se jednog dana ovdje htjela udati, to je stvarno priča istinita. I nisam imala pojma da će se godinu dana nakon toga desiti da ću upoznati Gorana i vrlo brzo sam njega dovela, prošlo ljeto tamo", ispričala je Ecija. 

"Kao što je rekla Ecija, taj otok je stvarno nešto prekrasno, čovjek se zaljubi u taj otočić'', složio se Goran. 

Nakon ceremonije vjenčanja na Vrniku, Ecija i Goran sa svojim uzvanicima na svadbeno slavlje uputit će se na susjedni otok Korčulu. Otkrili su i hoće li imati veliku ili malu svadbu, kao i tko će im biti kumovi.

''Ne nešto preveliko, uži krug prijatelja, obitelji, ja bih rekao nekih 80-ak ljudi, nećemo neke megalomanske svadbe za nas, ajmo to nazvati malo privatnija svadba'', rekli su Ecija i Goran, a Goran je objasnio i odabir kumova: "To su moj najbolji prijatelj iz djetinjstva i Ecijina prijateljica. Znači, naši najbolji prijatelji iz djetinjstva u principu. Nisu medijski eksponirane osobe i mislim da su dobar izbor."

Ecija se osvrnula i na svoje buduće prezime, oko kojeg je puno razmišljala: "Nekako se teško nama ženama odvojiti od dijela svog identiteta, to je nešto što nosimo oduvijek, ali opet u Hrvatskoj je to neka tradicija i dalje da žene uzimaju muževo prezime i evo, ja se sama borim sa sobom da li bih to trebala napraviti, ali mislim da ću na kraju udovoljiti njegovim željama, pa eto'', rekla je Ecija.

Iako je većina bitnih stvari za vjenčanje isplanirana, Ecija još uvijek nije sigurna kakvu će vjenčanicu odjenuti na dan svojeg vjenčanja, no zato je izabrala dizajnera koji će ju dizajnirati.

''Uskoro ću otkriti njegovo ime da se on i ja još malo dogovorimo točno oko modela i sve. Mislila sam da će biti nešto jednostavnije i općenito više mi se sviđaju ti neki jednostavniji krojevi i da mogu biti opuštena i da mogu plesati, neopterećena biti, ali probala sam jednu vjenčanicu koja mi je nekako onako, osjećala sam se kao princeza u njoj i sad ni sama nisam sigurna još da li će to biti taj princeza đir ili će biti nešto jednostavnije. Vidjet ćemo", rekla je Ecija. 

Ecija i Goran zaručili su se krajem 2021. u Italiji, a svoju vezu su javno obznanili u proljeće prošle godine.

Možda vas zanima Slavni glumac ponovno "upao" na vjenčanje i uletio mladenki: "Pozdrav, ja sam Tom Hanks!" Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram @ecija_ivusic

Komentari 0