Stars

Drake ima idealan beauty savjet za nas

Najdraži "meki" reper u Hollywoodu je ultra svestran, pa nas ne čudi ni ovo - pogledaj zašto je Drake u biti beauty guru!

Prije nekoliko dana je Drake postavio gomilu fotki na Instagram, za koje ne možemo procijeniti jesu li s eventa, partyja povodom izdavanja novog albuma (možemo se nadati!)... Ali jedna fotka se među njima posebno istaknula i dobila je gomilu komentara. Naime, izgleda kao da Drake nije dobro oprao zube, pa ga je jedan Internet troll uzeo za zub (slučajna ironija). "Imaš sav taj novac, a zubi ti ne izgledaju čisto", napisao je odnoseći se na mrlju na Drakeovom prednjem zubu, koja bi mogla biti uistinu svašta.

 

A post shared by champagnepapi (@champagnepapi) on

Međutim, Drake se potrudio da se taj komentar ne pretvori u lavinu tračeva kako nije baš na "ti" s higijenom pa mu je odgovorio - i to kako. Malo manje od dva sata kasnije nakon komentara, poznati reper mu je objasnio u čemu je stvar; "Imam ružičasti dijamant na zubu... Perem zube s aktivnim ugljenom prije bilo kojeg partyja gdje ću vidjeti mačke, znaj to!". 

 

A post shared by rhymeweight (@rhymeweight) on

Možda vas zanima Ovo voće izbjeljuje zube – bez ikakve kemije Rubrika Beauty Beauty

Ovim ne samo da smo saznali da Drake ima ekstravagantan "modni" dodatak, već da i čita svoje Instagram komentare što je poprilično cool, ali i da je opsjednut trenutnim velikim beauty trendom - aktivnim ugljenom! Iako proces pranja zubiju s ugljenom nije prekrasan, Drake je upravo dokazao da ima beauty tajnu koju nikad nismo znali da trebamo - jer aktivni ugljen skida sve mrlje, čak i kavu i vino. Thanks, Drake!

 

A post shared by champagnepapi (@champagnepapi) on

Photo: Instagram

Komentari 0