Stars

Draga missice, ovo su ti poznati poželjeli za Dan žena!

Pozvali smo naše zvijezde da ti požele nešto lijepo za Dan žena - i baš su slatki, slažeš li se?

Nadamo se da si za današnji dan već dobila cvijet i neku lijepu čestitku, a predivne želje su ti uputile i neke naše poznate osobe.  

Petar Grašo, pjevač
 | Autor: Instagram Instagram
"Prije svega želim svim ženama čestitati najvažniji dan u godini - Dan žena. Odrastao sam, živio sam i živim okružen jakim ženama bez kojih ni moj život ne bi imao smisla. Odgajan sam da ih iz dubine srca poštujem i cijenim, a vrlo često im se i divim. Žene uljepšaju i oplemene sve što dotaknu, žene su sposobne u danu učiniti toliko lijepih stvari koje mi muškarci ne možemo ni zamisliti, a povrh svega u stanju su pružiti bezgraničnu ljubav. Gotovo sve moje pjesme posvećene su, naravno, ženi!  Ne mogu uopće zamisliti o čemu bih pjevao i kako bi te pjesme izgledale da ne pjevam o ženi i toj ljubavi koju nam punog srca pružaju - radilo se o ženi kao partnerici, majci, sestri, prijateljici... Hvala vam, drage žene!"

 

Nataša Janjić, glumica

 | Autor:

"Drage žene, ne zaboravite nikad da je prednost biti žena i ne vjerujte nikome tko vas uvjerava u suprotno. Želim nam da konačno namjestimo svijet po svojoj, a ne isključivo njegovoj mjeri. Sretan vam Dan žena!"

 

Ida Prester, pjevačica i influencerica

 | Autor: Instagram Instagram

"Čestitam Dan žena svim ženama koje su hrabro izabrale svoj vlastiti put - bilo da su profesorice, političarke, domaćice, majke, rastavljene, sastavljene, drske, drage, jake... samo da su SVOJE. Svima nam želim da samo tjeramo po svom i ne osvrćemo se unazad. Najbolje je pred nama :)."


Juraj Zigman, modni kreator

 | Autor: Instagram Instagram

"Želim vam u potpunosti isto ono što vam želim i svaki dan: da se budite sretne i da zaspite ispunjene, da vas se ne ljubi samo za Valentinovo i obasipa cvijećem samo za Dan žena - već da vas slavimo svaki dan! 

 

Hrvoje Kečkeš, glumac i radijski voditelj

 

 

 

Photo: miss7

Komentari 0