Stars

Doris Pinčić za 1,6 milijuna kuna prodaje kuću u kojoj je živjela s bivšim suprugom Borisom Rogoznicom

  • Dom u kojem su bivši supružnici živjeli sa svojom djecom stavljen je na prodaju
  • Voditeljica i glumica je svojedobno otkrila kako je kuća kupljena bez kredita, što je privuklo pozornost javnosti
  • Doris je odnedavno opet zaljubljena, a bivši obiteljski dom prodaje za 1,6 milijuna kuna

Voditeljica i glumica Doris Pinčić prodaje kuću u Velikom Polju u kojoj je živjela s bivšim suprugom Borisom Rogoznicom i njihovom djecom, Gitom i Donatom. Kuću od 135 kvadrata bivši par zajedno je kupio 2019., a tad su izazvali i veliku pozornost javnosti jer je kupnja prošla bez kredita.

Doris je tada kupnju ovako objasnila u intervjuu za portal Žene i novac: "Prodali smo stan u Zagrebu i za taj novac plus još malo smo dodali i kupili kuću na selu. Gdje mnogi možda ne bi živjeli jer ima blata i prašine, ali evo tako smo odlučili jer nam se čini da je za djecu zdravije i bolje."

Doris Pinčić potvrdila da je u ljubavnoj vezi Možda vas zanima Doris Pinčić je ponovno zaljubljena! Evo tko je njezin 13 godina stariji odabranik: 'Da, sretna sam!' Rubrika Stars Stars

Kuća je sad u oglasu za prodaju stavljena po cijeni od 1,6 milijuna kuna. Kuća Doris Pinčić ima dva kata, pet soba i okućnicu, a prodaje se potpuno namještena.

"Moderna, niskoenergetska, novoizgrađena katnica s urednim dvorištem, vlastitim parkingom te odvojenim i ograđenim poljoprivrednim zemljištem od 130 m2 za vrt ili druge namjene. Dom za mladu obitelj i sve one koji vole život van "gradske vreve" a opet automobilom na 20 min od glavnog kolodvora u Zagrebu. Kuća je izgrađena 2015. godine do razine visokog rou bau-a te je adaptirana i završena 2017. god. Spojena je na gradski vodovod, plin te kanalizaciju", stoji u oglasu za prodaju.

Doris Pinčić i Boris Rogoznica kuću su kupili samo godinu dana prije nego što su se razveli, a Doris je odnedavno i ponovno zaljubljena. Detalje o novoj vezi Doris još nije podijelila s javnosti, no poznato je da u novoj ljubavi uživa s 13 godina starijim menadžerom jednog trgovačkog lanca.

Možda vas zanima Ako je u Hrvatskoj jedini problem novi dečko televizijske voditeljice – mi problema nemamo Rubrika Miss7 Blog Miss7 Blog
 
Photo: Instagram @dorispincicrogoznica_doda

Komentari 0