Stars

Dirljiva Ćorlukina poruka Franki pred večerašnji nastup

Večeras naša predstavnica nastupa na polufinalu Eurosonga, a lijepih želja ne manjka

Nogometaš Vedran Ćorluka svojoj je djevojci, pjevačici Franki Batelić,  emotivnom porukom na svom Instagram profilu poželio da joj se ostvare eurovizijski snovi. Naime, uoči polufinalne večeri, kad će Franka znati ide li u finale ili ne  – zaljubljeni joj je Vedran dao podršku: 

"Danas je veliki dan za moju damu, želim ti sve najbolje u današnjem polufinalu, bejbs", napisao je nogometaš uz fotografiju lijepe pjevačice te pozvao sve da glasuju za njegovu dragu i pomognu joj ostvariti san da nastupi u finalu Eurosonga. Vedran zbog sportskih obveza neće moći doći u Lisabon, no misli su mu svakako uz njegovu dragu. Baš kao što je i ona iz Portugala pratila sve što se događa u Rusiji, gdje Vedran igra! 

Tako mu je putem svojih društvenih mreža čestitala na osvojenoj tituli prvaka ruske nogometne lige, kad je Lokomotiva, klub u kojem Vedran igra – osvojila prvo mjesto! A večeras je ta večer, kad će Franka sa svojom pjesmom Crazy pokušati pronaći svoj put do finala! Sretno!

Photo: Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vanja11

    Isprobajte www.whishmatch . com. Modernu web stranicu za ljude slobodnog razmišljanja. Postavite svoje slike, videa. Budite autentični, dajte validaciju svojim poznanicima. Mi nismo samo pornografija, mi smo stranica za moderne ljude, brzog životnog stila i slobodnih razmišljanja.