Stars
Demi Moore

Demi Moore blista i u kupaćem! Ovo su tajne savršenog izgleda 59-godišnje slavne glumice

  • Demi Moore je na odmoru pokazala zavidnu figuru u ružičastom kupaćem kostimu
  • Glumica je zaradila hrpu komplimenata na račun svog izgleda, kojeg duguje zdravom načinu života i posebnim tretmanima
  • Od svoje majke je naučila da je vrlo bitno održavati kožu hidratiziranom te birati pravu kremu za lice

Glumica Demi Moore, 59, trenutno uživa na odmoru u Grčkoj, a nakon što su osvanule njene fotografije s jahte, svi su zamijetili vitku figuru holivudske zvijezde. Ova 59-godišnja zvijezda nasmiješena i opuštena uživala je u sunčanom danu u ružičastom bikiniju.

Kupaći kostim dodatno je naglasio njenu vitku figuru, dok je kosu nosila raspuštenu, a lice zaštitila velikim crnim sunčanim naočalama.

Demi Moore | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Demi Moore

Demi je preko kupaćeg kostima nosila i žutu over size košulju, koja se savršeno uklopila u njen ljetni look. Na svojem Instagram profilu glumica je podijelila fotografiju upravo u toj kombinaciji i poručila kako "upija ljeto".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Demi je majka tri kćeri, Rumer Glenn, Tallulah Belle i Scout LaRue, koje je dobila u braku s Bruceom Willisom, za kojeg je bila udana od 1987. do 2000.

U posljednje vrijeme Demi često objavljuje fotografije u kupaćim kostimima, budući da je s brendom Andie Swim surađivala na  kolekciji koju je opisala kao "istraživanje čiste radosti". Poručila je kako se nada da će svi uživati u modelima kupaćih kostima jednako koliko ih je ona uživala stvarati.

Možda vas zanima Demi Moore podijelila fotku s Bruceom Willisom iz Cannesa 1997. uoči premijere 'Petog elementa' Rubrika Stars Stars

Demi je vrlo posvećena izgrađivanju sebe kao pojedinca i predstavljaju žena u Hollywoodu, a o savjetu kojeg bi dala mlađoj sebi da može, Demi je jednom prilikom rekla: "Ti nisi pogreška i postoji razlog zašto si tu". 

Osim uspješne karijere, Demi je poznata i po svojem atraktivnom izgledu, te se često uz njeno ime povezuje fraza kako izgleda kao da ne stari. Demi se osim intenzivnih i skupih skin care tretmana drži i nekih pravila koja svatko može inkorporirati u svoju rutinu. U izjavama za Harper's Bazaar i na panelu brenda Goop, Demi je otkrila čemu duguje svoju blistavu kožu i zdrav i mladolik izgled pa je tako rekla kako je vrlo bitno održavati kožu hidratiziranom te odabrati pravu kremu za lice, što je naučila od svoje majke. "Moja majka mi je uvijek ponavljala kako bez obzira na sve moram prati, čistiti i hidratizirati svoju kožu".

Demi Moore | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Demi Moore

Uz to, Demi redovito vježba te slijedi dijetu bogatu organskom hranom, posebno voćem i povrćem.

Također, Demi obožava limfnu drenažu lica, koja slijedi nakon što nanese serume i kreme. "Sva tenzija u licu se razradi", rekla je Demi. "Aktivira cirkuliranje krvi u tvojoj koži. Kad imaš više od 50 i osjećaš da ti koža visi, ovo ima nevjerojatan učinak podizanja".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Još jedno od pravila koje slijedi Demi Moore, a kojem duguje svoj dobar izgled, je i to da ne konzumira alkohol. Glumica je otvoreno progovorila o svojoj borbi s alkoholizmom te otkrila kako je posrnula nekoliko puta te ponovno počela piti, no prije desetak godina uspjela se riješiti ovisnosti. U jednom intervjuu je rekla: "Ne želim propustiti nijedan trenutak života, premda to značilo da će me boljeti". 

Demi je otkrila i kako smatra da ljepota počinje iznutra. "Možeš napraviti što god želiš izvana, no ako se iznutra ne osjećaš niti izgledaš dobro, onda mislim da samo ono izvana nikad neće biti dovoljno".

Možda vas zanima Jennifer Aniston podijelila je svoju jutarnju rutinu za sretan život: 4 koraka od kojih ne odustaje Rubrika Stars Stars
Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0