Stars

Daniela Trbović otkrila je Neveni svoj stav o botoksu, ali i o cijepljenju protiv korone

  • U desetoj epizodi talk-showa 'miss7 Friday live s Nevenom Rendeli i gostima', voditeljica je ugostila bivšu kolegicu s Prisavlja, Danielu Trbović
  • Voditeljice su se dotaknule aktualnih tema, a kao gost iznenađenja pridružio im se i Ante Gelo 
  • Za kraj, Ante je zasvirao ''Always Look on the Bright Side of Life'' 
     

Deseta epizoda talk-showa 'miss7 Friday live s Nevenom Rendeli i gostima' bila je idealna prilika da Nevena nakon dugo vremena vidi Danielu Trbović, svoju bivšu kolegicu s Prisavlja. Voditeljice su se osvrnule i na trenutnu situaciji oko koronavirusa. ''Nisam paničar, ali sam uspjela pronaći paket zaštitnih maski po ''normalnoj'' cijeni, za 190 kuna za 50 maski. I dalje nosim masku kad idem u trgovinu, ne hodam po gradu te perem ruke redovito kao i prije. Mislim da samo treba biti odgovoran, a ne paničariti'', rekla je Daniela i odgovorila da će se cijepiti protiv koronavirusa kada cjepivo bude dostupno. 

 | Autor: Screenshot/aperolspritzofficial Screenshot/aperolspritzofficial

Inače, Daniela je jedna od rijetkih poznatih osoba koja se još uvijek nije priključila društvenim mrežama, a kako je i sama rekla: ''Na Facebooku postoje moji profili, jedan je fan page, a drugi je profil koji je netko napravio, no ja ga ne znam maknuti pa sam ga pustila.'' Ipak, razmišlja kako bi trebala taj profil maknuti jer su joj ljudi rekli kako joj šalju poruke ne znajući da to nije prava ona. U svom stilu, Daniela se našalila da je jednina ''društvena mreža'' koju ima i voli - mBanking. 

Možda vas zanima Daniela Trbović će se naći u obrnutoj ulozi - sad će nju bivša kolegica s Prisavlja 'rešetati' pitanjima Rubrika Life&style Life&style

Nevena i Daniela odlučile su odigrati i igru asocijacije u kojoj je Daniela trebala reći prvu stvar koja joj padne na pamet gledajući slike hrvatskih političara. Dok su se prikazivale slike Bože Petrova, Milorada Pupovca, Nine Raspudića, Miroslava Škore, Mile Kekina, Mira Bulja, Andreja Plenkovića, Davora Bernardića te Davora Dretara i Brune Esih, svojim komentarima Daniela je Nevenu nasmijala do suza

Neizostavna je bila i tema majčinstva pa je Daniela kao majka 20-godišnjeg Lovre Neveni ispričala što je sve čeka u budućnosti. Također, Daniela se prisjetila i što je sve radila pet mjeseci u bolnici dok je čuvala trudnoću. Kad su se prisjetile nekih prošlih vremena, na red su došle i Danieline slike iz prošlosti.

 | Autor: Screenshot/aperolspritzofficial Screenshot/aperolspritzofficial

Dašak mora donio je gost iznenađenja gitarist i glazbeni producent Ante Gelo koji s Danielom surađuje na njezinom talk-showu ''5.com s Danielom''. Slike iz prošlosti nisu zaobišle ni Antu koji se ni sam nije mogao sjetiti gdje su neke fotografije snimljene. ''Glazbenici su prva linija koja je nastradala, koncerata nešto malo ima, no nadam se kako će se bar najesen nastaviti i snimanje emisije s Danielom. 

Kao i u svakoj epizodi, poznati gosti ni ovog puta nisu bili lišeni brzopoteznih pitanja. Tako smo saznali da Daniela više voli majonezu od paštete, maramicu u sakou umjesto kravate, a kad je u pitanju botoks ili bez njega, Daniela bira drugu opciju. Ante je gledatelje zabavio sviranjem gitare dok je Daniela tražila pitanja, a u komentarima su gledatelji poželjeli da zasvira Olivera Dragojevića. Ante također nije bio pošteđen pitanja pa smo otkrili i neke stvari o glazbeniku kao na primjer da će prije izabrati Superwoman nego Supermana, da mu je vlak draži od autobusa te da više voli raspuštenu kosu od punđi. 

Kraj emisije je završio na najbolji mogući način, Antinom izvedbom pjesme ''Always Look on the Bright Side of Life''.

Photo: Sandra Simunovic /Pixsell
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    izgleda kao da joj je 40