Life&style

Daniela Trbović će se naći u obrnutoj ulozi - sad će nju bivša kolegica s Prisavlja 'rešetati' pitanjima

  • Sigurno se već pitaš tko dolazi sljedeći utorak u 'miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima'
  • Odgovor ćemo ti djelimično otkriti - Daniela Trbović 
  • Show počinje u 20 sati i možeš ga pratiti na miss7 te missBlog Facebook profilima, a pola sata kasnije i na YouTube kanalu te miss7 Instagramu. Uživaj!  

 

Nije lako prihvatiti da ponovno postaje nepoželjno uživati u izlascima i druženjima, ali, hej, glavu gore, i kod kuće može biti dobra zabava, pogotovo utorkom, otkako se tim danom emitira miss7 talk-show. Prošlotjedni  'miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima' bio je ludo gledan, a kako i ne bi kad je gostovala bivša manekenka i poduzetnica Iva Radić, no i za sljedeći utorak rezerviraj tiho, ugodno mjesto u svom stanu jer opet dolaze gosti uz koje je gušt provesti večer. 

 | Autor:

Identitet jednog od gostiju u sljedećoj epizodi nećemo ti otkriti, ali glavne gošće da - riječ je o voditeljici Danieli Trbović, uvijek zanimljivoj, britkoj i duhovitoj dami s kojom baš nikad nije dosadno. Danielu najčešće gledamo kao voditeljicu, a sad će biti zanimljivo gledati je u ulozi gošće dok je njezina bivša kolegica s Prisavlja 'rešeta' pitanjima.

 | Autor:

Zato, zaboravi malo na koronu i veseli se utorku koji ti donosi sat vremena uživancije, a već znaš, show počinje u 20 sati i možeš ga pratiti na miss7 te missBlog Facebook profilima, a pola sata kasnije i na YouTube kanalu te miss7 Instagramu. Uživaj!  

 

Photo: Sandra Simunovic /Pixsell

Komentari 0