Stars

"Da nema mlađih muškaraca nikad ne bih izašla na date", kaže Cher obnovivši vezu s 37-godišnjim Alexanderom

Cher uvijek izazove zanimanje, a sad je na pariškim ulicama i modnim revijama Pariškog tjedna mode razloga za zanimanje bilo još i više. Naime, naizgled vrlo sretna, pjevačica nije ispuštala ruku svog dečka, Alexandera Edwardsa, glazbenika i ditektora u Universal Music Group jer njihova se veza, izgleda, ponovno usijala.

Čini se da je 40-godišnji "A.E." povratnik u vezu s glazbenom divom - nakon šestomjesečne veze prekinuli su u svibnju ove godine, a mediji su izvjestili da par zapravo nikad ni nije bio zaručen kako se vjerovalo. Naime, Cher je zakuhala tu priču, namjerno ili ne, objavivši na Twitteru fotografiju divovskog dijamantnog prstena "Nema riječi", napisala je i dodala, "Alexander, A.E." Nakon što su svi to shvatili kao objavu zaruke, nekoliko se sati kasnije demantirala rekavši je sliku objavila "jer su mu nokti tako cool".

Zaručeni ili ne, s njima još nije gotovo. Prošli je mjesec javljeno je "da ponovno istražuju svoju vezu" i evo ih kako se sretno šetkaju Parizom... Što znamo o Cherinom novom-starom dečku?

Tko je Alexander "A.E." Edwards?

Edwards je potpredsjednik odjela A&R u Def Jam Records, a poznat je po vezi s modelom i reality zvijezdom Amber Rose. On i Rose započeli su vezu 2018., a 2019. dobili sina kojeg su nazvali Slash Electric Alexander Edwards. Raskinuli su 2021.

Koliko dugo su Cher i Edwards bili zajedno prvi put?

Cher je počela tweetati o Edwardsu u studenom 2022., dijeleći emotikone srca i njegove slike s obožavateljima, a par je višen kako se drže za ruke u Los Angelesu istog mjeseca. 77-godišnja pjevačica i 37-godišnji umjetnik navodno su se upoznali u rujnu 2022. baš na Paris Fashion Weeku.

 | Autor: Profimedia Profimedia

Kako je romansa započela?

Cher je u tweetu ispričala da joj je Edwards prišao. "On je dosljedan, ja sam plašljiva. On ima 36 godina i on se približio meni, sve dok se nismo našli u sredini. Volimo jedno drugo… DAME NIKAD NE ODUSTAJU". O njihovoj je vezi govorila i u 'The Kelly Clarkson Showu', posebno o dobnoj razlici. "Na papiru je to pomalo smiješno, ali u stvarnom životu se odlično slažemo", rekla je. "On je nevjerojatan i ne dajem muškarcima komplimente koje ne zaslužuju. Ali on je vrlo ljubazan, vrlo je pametan. Vrlo je talentiran i jako je duhovit, a mislim da je i prilično zgodan."

Možda vas zanima Kad smo pomislili da ništa ne može nadmašiti Moschinovu reviju, na Blamainovu je pistu zakoračila Cher Rubrika Moda Moda

Da nije mlađih muškaraca...

Dodala je: "Da u životu nisam upoznala mlađe muškarce, nikad ne bih izašla na spoj... Stariji muškarci jednostavno me nisu toliko voljeli... Mlađe muškarce nije briga jeste li smiješni ili skandalozni i želite li raditi gluposti, a imate li jaku osobnost. Ne bih se promijenila, odrekla vlastite osobnosti ni zbog koga."

Zašto Edwards i Cher prvi put prekinuli?

Izvori bliski paru otkrili su u svibnju 2023. da su Cher i Edwards prekinuli već prije više tjedana, bez puno halabuke. Točan razlog nije otkriven, ali potvrđeno je da zapravo nikada nisu bili zaručeni. Edwards je Cher pokonio dijamantni prsten za blagdane, a kad su krenula nagađanja o zarukama, par to iz zabave nije demantirao.

 | Autor: Profimedia Profimedia

I sad su ponovno zajedno...

Tijekom Pariškog tjedna mode koji upravo traje, Cher i A.E. nekoliko su se puta zajedno pojavili u gradu. U petak, 28. rujna zajedno su stigli u hotel Costes. Cher je nosila crnu kožnu jaknu preko satenske haljine, a Edwards crni smoking, a u oči su upadali njegovi platinasti pramenovi kao i njezina platinasta kosa - potpuno usklađeni. Istog dana snimljeni su na Givenchyjevoj reviji, a u nedjelju viđeni su kako zajedno dolaze na Valentinovu reviju, ovoga puta Cher je imala crnu kosu, a ne platinastu kao dva dana ranije.

Za kog je Cher bila udana?

Zvijezda Moonstrucka bila je u braku s pokojnim Sonnyjem Bonom od 1964. do 1975., a zatim s Greggom Allmanom od 1975. do 1979. godine.

Photo: Profimedia
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    preeevelika razlika u godinama