Stars

Cher oduševila Twitteraše svojom fitness rutinom - je li moguće da ovako izgleda sa 75?

  • Legendarna pjevačica Cher koja, usput rečeno, ima 75 godina, nedavno je objavila svoju kompletnu rutinu vježbanja
  • Pop ikona podijelila je na Twitteru svoje omiljene satove iz teretane i grupne treninge u koje se kune
  • U prošlosti, Cher je također govorila o svojoj ljubavi prema Zumbi i talentu u izvođenju izdržaja!

Cher je nedavno oduševila (ili bolje reći šokirala) ljude na Twitteru podijelivši detaljan program svojih treninga. 75-godišnja pjevačica i glumica je velika pobornica fitnessa, ali i grupnih vježbi, od kojih je izdvojila one koje su sastavni dio njene tjelovježbe. Moramo priznati, impresionirani smo. I pomalo posramljeni.

"Upravo sam se vratila s trbušnjaka, zumbe, yoge, spuštanje u sjedeći položaj uz zid. Whoa."

Obožavatelji su imali puno komentara. "Čekaj, ali čije pjesme TI slušaš? 😂" Pošteno pitanje - i nas bi zanimala Cherina playlista. Pleše li i ona na Zumbi uz Strong Enough?

Još jedna pratiteljica je napisala: "Izmorila si me samo čitajući ovo, a nisam ni vježbala! 😂".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cher (@cher)

Ovo nije prvi put da Cher govori o svojoj predanosti vježbanju. Na dodjeli Billboard Music Awards 2017. pjevačica je onako usput otkrila "mogu izdržati u planku pet minuta, u redu? Samo kažem", za Women's Health. Još u 90-ima, 'pjevačica koja ne stari', objavila je nekoliko videa o vježbanju (koje možeš još kupiti - ako imaš VHS). Međutim, Cherin mladenački izgled ne dolazi bez puno rada. 

Možda vas zanima Riješite se stresa: Evo koji su sportovi najbolji za psihičko zdravlje Rubrika Beauty Beauty

Cher je 90-ih izdala i knjigu o svom zdravlju i fitness rutini, pod nazivom Cher Forever Fit: Životni plan za zdravlje, fitnes i ljepotu, dijeli pojedinosti o svojoj prehrani s niskim udjelom masti. Napisala je da nije nikakav misterij zašto je tako fit: "Ubila sam se u teretani da bih imala ovo tijelo. Nije da imam neku nevjerojatnu tajnu koju nitko drugi nema."

Sve ti je rekla - pravac teretana.

Photo: Shutterstock
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    plastična cher.