Stars

Da imaš puno novca, bi li ga potrošila na što i J. Lo?

Jedan sasvim luksuzan komadić zaludio je slavne cure

"Imam nove čarape!" – pohvalila se slavna Jennifer Lopez na svome Instagramu. Ne bi tu bilo ništa čudno da ova zvijezda ne nosi čarape vrijedne nešto više od 8 tisuća kuna!

 

I got a new pair of socks today...🧦 #guccigang

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

I dok bi mnogi ovakav modni dodatak čuvali za vrlo, vrlo posebne prilike, bogate zvijezde, vjerujemo, ove skupocjene čarapice će iskoristiti najvjerojatnije za tek jedno nošenje!
Istima se nedavno pohvalila i pjevačica Rihanna, a luksuzne čarape lansirala je modna kuća Gucci. 

 

Objavu dijeli badgalriri (@badgalriri)

Ove skupe čarapice imaju prilično skroman sastav - napravljene su od 80 posto poliamida i 20 posto elastina - no prepoznatljivi Gucci znak na njima je izrađen od sitnih kristalčića, dok u uputama za nošenje stoji kako se peru samo na ruke! Čarape boje slonovače, savjetuju, nose se u posebnim prilikama, a najbolje ih je kombinirati na sandale.
Baš se tim modnim uputama vodila i 48-godišnja pjevačica koja je svoje Gucci soknice uparila uz suknju od tila i oversized dolčevitu.

 

GanG

Objavu dijeli badgalriri (@badgalriri)

Rihanna je, pak, svoje odjenula u puno hrabrijoj varijanti, kombiniravši ih uz sportsku jaknu i malenu crnu haljinicu. Ovaj je modni komad(ić) talijanska modna kuća lansirala u sklopu svoje resort kolekcije u Milanu. 

Photo: Instagram

Komentari 0