Stars

Cvjetna čarolija na predstavljanju Erdem X H&M kolekcije

Uz sjajnu Erdem & H&M kolekciju koja je sinoć predstavljena, oduševila nas je i cvjetna čarolija kojom je Saša Šekoranja zagrebačku kavanu Corso pretvorio u bajkoviti vrt

Ovako nekako izgleda bajka i to usred Zagreba, a za nju je zaslužan akademski slikar i cvjećar Saša Šekoranja!  Ovo vječno proljeće instalacija je i bajkovita kulisa za ekskluzivno predstavljanje zavodljive i očaravajuće ERDEM X H&M kolekcije usred metropole, u ispražnjenoj i napuštenoj kavani Corso. Romantična modna kolekcija tako je zaživjela u nestvarno lijepom vrtu s potpisom Saše Šekoranje.

 | Autor: John Pavlish John Pavlish

"H&M je zapravo imao zadan trend uz ovu kolekciju,  a kako je cvijeće apsolutni hit – njihova je vizija bila vrt koji cvate u drugo godišnje doba, vrt u kojem i u jesen cvate proljeće",  otkrio je za miss7 poznati umjetnik kako je nastala ova modno-umjetnička bajka.

 | Autor: John Pavlish John Pavlish
"Sve je zapravo krenulo sa skicama izloga Kavane Corso koje su predstavljene u H&M-ovoj centrali, i koje su odmah i odobrene. Tada sam krenuo u izradu skica i pretvorio ovaj, neću reći  devastirani, ali napušteni prostor u začarani vrt! Pristupio sam ovome kao scenografiji za kazalište. Ona 'točka na i' cvjetnim aranžmanima zapravo su bili rasvjeta i magla - želio sam da se stekne dojam kako se jutarnje svjetlo sunca probija kroz tu maglu!"
 | Autor: John Pavlish John Pavlish

U ovoj romantičnoj cvjetnoj bajci Saša je koristio pomno odabrano cvijeće - ruže, hortenzije, narcise, glicinije, nerine, grane magnolija koje su stigle čak iz Nizozemske, aster, zelenilo i šumsko bilje tek su dio ovog romantičnog vrta koji je odlično poslužio kao kulisa za predstavljanje ove romantične ERDEM X H&M kolekcije. 

 | Autor: Mario Poje Mario Poje
Prvih je tristotinjak sretnika jučer imalo priliku eksluzivno zaviriti i dozivjeti ERDEM X HM kolekciju, a mežu njima i brojna poznata imena poput Jelene Rozge, Slavka Sobina, Judite Franković, Ljupke Gojić Mikić, Nevene Rendeli, Đurđa Tedeschi i brojnih drugih.
 | Autor: John Pavlish John Pavlish "Između haljine koju večeras nosim i mene zaiskrila je ljubav na prvi pogled. Oduševljena sam cijelom kolekcijom i večerašnjim događajem. Bilo je divno biti dio ERDEM X H&M bajke“, oduševljena je Jelena Rozga.
 | Autor: Mario Poje Mario Poje Sinoć je prekrasim H&M-ovim vrtom odzvanjao glas glazbene dive Josipe Lisac, čiju je glavu krasio prekrasan cvjetni vjenčić kojeg je izradio upravo Saša Šekoranja! 

 | Autor: John Pavlish John Pavlish

Photo: John Pavlish

Komentari 0