Stars

Čombe iz 'Lud, zbunjen, normalan' ponosno pokazuje ljubav prema dvomjesečnoj kćeri Billie

  • Čombe iz serije “Lud, zbunjen, normalan” objavio je preslatku fotografiju sa svojom kćeri
  • Glumac je sa suprugom Marijom Omaljev Grbić kćer Billie dobio prije dva mjeseca
  • Miraj je ispod fotografije dobio mnoštvo komentara podrške 

Glumac Miraj Grbić na svojem je Instagramu objavio preslatku fotografiju na kojoj u svom naručju drži dvomjesečnu kćerkicu Billie i promatra ju s osmijehom. Bosanskogercegovački glumac s američkom adresom, nama najpoznatiji po ulozi Čombe u popularnoj seriji “Lud, zbunjen, normalan” uživa u novoj ulozi oca u kojoj se izgleda odlično snašao. 

 

 

Luka Bulić postao otac curice po treći put! Raznježio je sve fotkom gdje zajedno sa suprugom drži ručicu tek rođene djevojčice Možda vas zanima Luka Bulić postao otac po treći put - opet je stigla curica! Raznježio je sve fotkom... Rubrika Stars Stars

Njegova fotografija ispod koje je svoju mezimicu opisao kao “smiješnu malu bebu” izazvala je mnoštvo komentara od obožavatelja, ali i Mirajevih prijatelja pa je tako Nataša Janjić komentirala: “Kako je tajo zaljubljen”, dok je Tarik Filipović dodao emotikone srca.

Pratitelji su mu u komentarima čestitali i poželjeli puno zdravlja i sreće. Miraj je sa suprugom Marijom Omaljev Grbić kćer Billie dobio prije dva mjeseca, a malena je rođena u Los Angelesu u poznatoj bolnici Cedars-Sinai. Ljubav Miraja i Marije traje još od 2005., a 2008. godine odlučili su je okruniti brakom. Malena Billie njihovo je prvo zajedničko dijete.  

 

 

Glumački par već nekoliko godina živi u Kaliforniji gdje Miraj gradi karijeru, a već je ostvario nekoliko uloga u američkim filmovima i serijama, poput one u filmu “Nemoguća misija: Protokol duh”.

Možda vas zanima Šeherezada i Onur dobili su treće dijete, dvojici sinova, Aliju i Hanu, pridružila se i kći Leyla Rubrika Stars Stars
Photo: Pixell/Ivana Ivanović

Komentari 0