Stars

Miley Cyrus i Liam Hemsworth vjenčali se u tajnosti?!

Sve upućuje na to kako su ovog vikenda, u apsolutnoj tajnosti, američka pjevačica Miley Cyrus i australski glumac Liam Hemsworth izrekli sudbonosno da

Slijede čestitke za još jedan hollywoodski par! Naime, 26-godišnja američka pjevačica Miley Cyrus, ovog je vikenda postala gospođa Hemsworth, odnosno supruga dvije godine starijeg australskog glumca Liama. U potpunoj tajnosti, bez ikakve medijske pompe, najave ili objave, Miley i Liam obvezali su se na vječnu ljubav, a otkrio ih je - Instagram! 

Možda vas zanima Crveno donje rublje u novogodišnjoj noći? Žene pričaju što im je donijelo... Rubrika Love&Sex Love&Sex

Iako već neko vrijeme kruže glasine i nagađanja oko njihova bračnog statusa, fotografije (odnosno screenshotovi Instagram Storiesa!) su jasno potvrdile kako se u njihovoj kući sinoć održalo pravo tajno vjenčanje. 

 | Autor: Instagram Screenshot Instagram Screenshot

Miley nosi bijelu haljinu za koju nam je odmah bilo jasno kako se radi o vjenčanici, dok Liam nosi odijelo. Zanimljivo, na fotki se vidi i njezina mama koja je u - trapericama! Plus, na ceremoniji su viđena i Liamova braća Chris i Luke (sva braća su poznati glumci!)...a ono što ih je otkrili su baloni Mr. i Mrs., odnosno američka skraćenica za gospodina i gospođu.

 | Autor: Instagram Screenshot Instagram Screenshot

Kao i ostatak svijeta, logično nagađamo da se zaista radi o vjenčanju koje je bilo prilično casual i iznenada. Ovo je baš super! Čestitamo sretnom paru!

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0