Stars

Celebrity prekidi u 2018. koji su nam slomili srca

Ova godina i nije baš bila ljubavno idealna, a neki od naših omiljenih slavnih parova zauvijek su se rastali te slomili i naša srca

Prekidi su užasni - bez obzira na to tko je uključen. Ali kada se odvijaju ispred milijuna i milijuna nepoznatih ljudi diljem svijeta, pa, usuđujemo se reći da je to još gore. Dobrodošle u život zvijezda! I dok se mi možemo sakriti od bivšeg jednim jednostavnim blokiranjem na društvenim mrežama, zvijezde moraju gledati svoje bivše partnere i slušati o svojem prekidu stalno iznova. 

2018. godina i nije bila baš ljubavno idealna jer upravo su se u posljednjih 12 mjeseci rastali neki od naših omiljenih zvjezdanih parova. Jennifer Aniston i Justin Theroux, Ariana Grande i Pete Davidson, Channing Tatum i Jenna Dewan - samo su neki od parova čije su ljubavi završile u 2018. 

Jenna Dewan i Channing Tatum

Nakon gotovo devet godina braka, ovaj glumački par zajedničkom je izjavom na društvenim mrežama, u travnju 2018., svijetu obznanio kako je ljubavi došao kraj. Par se upoznao na snimanju filma Step Up, a iz braka imaju 5-godišnju kćer Everly. I dok se fanovi diljem svijeta još uvijek se ne mogu pomiriti s ovom viješću, oni su očito krenuli dalje. Channing je u vezi s pop pjevačicom Jessie J i nimalo se ne srami svoje sreće. 

 | Autor: Getty Images Getty Images Channing i Jenna

Jelena Veljača i Dražen Čuček

Domaći glumački par upoznao se na zajedničkom projektu 2014. godine, a u rujnu 2015. 34-godišnja Jelena i 11 godina stariji Dražen vjenčali su se u strogoj tajnosti, samo uz kumove. Sredinom prosinca iste godine, Jelena je rodila njihovu djevojčicu Lenu, a nakon tri godine braka ar je objavio da se razvodi. Ostali su u prijateljskim odnosima, dapače, zajedno u Beogradu rade na seriji 'Pogrešan čovjek', a Jelena često na društvenim mrežama objavljuje njihove zajedničke obiteljske fotografije. 

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber Dražen Čuček i Jelena Veljača

Jennifer Aniston i Justin Theroux

Kada su u veljači najavili da se rastaju, slomili su nam srca. Nakon sedam godina veze, od čega su dvije i pol godine u braku, ovaj je par odlučio krenuti odvojenim putem. Par je rastavu službeno objavio putem njezina glasnogovornika koji je rekao kako je "odluka bila obostrana te kako ostaju prijatelji". Par se upoznao 2008. godine na snimanju filma Tropic Thunder na Havajima, a vjenčali su se 2015. godine. Kad se samo sjetimo koliko smo navijali za njih... 

 | Autor: Getty Images Getty Images Justin i Jennifer

Nikola i Katarina Pokrivač

Nakon što se domaći nogometaš uspješno oporavio od leukemije, par se ipak odlučio rastati. Iako nikada službeno nisu dali izjavu zašto je došlo do kraja ljubavi, vijest su zajednički potvrdili. U braku su od 2014. godine, a iako među njima više nema ljubavi, zauvijek ih veže njihova 3-godišnja kćerkica Nika.

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber Nikola i Katarina

Gigi Hadid i Zayn Malik 

Zayn i Gigi su nam u ožujku slomili srce. Nakon više od dvije godine, njihovoj je ljubavi došao kraj. Oboje su obrisali sve zajedničke fotografije na društvenim mrežama, i oglasili se o prekidu na Twitteru. "Nakon predivnih godina ljubavi, zajednički su odlučili krenuti odvojenim putevima", a mi ćemo se zauvijek prisjećati koliko su lijepo izgledali zajedno...

 | Autor: Splash Splash Zayn i Gigi

Možda vas zanima Ljubavni horoskop za prosinac: što te čeka na samom kraju 2018? Rubrika Love&Sex Love&Sex

Sam Smith i Brandon Flynn

Prvi puta su se zajedno u javnosti pojavili u listopadu 2017., a mjesec dana kasnije postali su i "službeno zajedno" na Instagramu. Do lipnja 2018. par se rastao u miru, a Sam je bio jako otvoren oko toga koliko ga je prekid pogodio.

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber Brandon i Sam

Ariana Grande i Pete Davidson

Ariana i Pete u lipnju su svečano objavili svoje zaruke, ali četiri mjeseca kasnije uslijedio je hladan tuš. Izvori kažu da je prekid bio miran i obostran te kako su shvatili da ipak ovo nije najbolji trenutak za njih. Međutim, narednih nekoliko tjedana uslijedila je prava medijska drama, a Pete i Ariana svoje su prepucavanje započeli na društvenim mrežama. Nakon svega, Ariana je objavila pjesmu "Thank U, Next," u kojoj se zahvaljuje svim bivšim dečkima, uključujući i Petea. 

 | Autor: Getty Images Getty Images Pete i Ariana

Nina Badrić i Tino Bralo

Nakon godinu dana veze pjevačica i poduzetnik okončali su svoju romansu. 45-godišnja pjevačica sve je svoje ljubavne veze uvijek vješto skrivala od javnosti pa nas tako ni ne čudi da smo i o ovoj znali jako malo. Nina i Tino upoznali su se navodno preko zajedničkih prijatelja, a za njihovu ljubav doznali smo u svibnju ove godine. Na romantičnom putovanju na Maldivima par se i zaručio, ali očito su nepomirljive razlike razlog kraja još jedne zvjezdane ljubavi. 

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber Nina na Maldivima

Cheryl Cole i Liam Payne

Nakon tri godine ljubavi, pjevački par Cheryl i Liam prekinuli su svoju vezu. Par se upoznao 2008. na snimanju X Factora u kojem je Cheryl bila u žiriju, a Liam se natjecao. U ožujku 2017. dobili su sina Beara, a samo četiri mjeseca nakon njegova rođenja - objavili su rastanak na društvenim mrežama. 

 | Autor: Getty Images Getty Images Cheryl i Liam

Cassie i P.Diddy

Cassie i Diddy iznenadili su fanove u listopadu objavom kako je njihovoj 6 godina dugoj vezi došao kraj. O njima se godinama šuškalo, ali tek su 2012. potvrdili svoju vezu zajedničkim pojavljivanjem u javnosti. Navodno, odluka je bila neizbježna i obostrana te su ostali u prijateljskim odnosima. 

 | Autor: Getty Images Getty Images Cassie i Diddy

Kourtney Kardashian i Younes Bendjima

Za razliku od ostalih parova na ovom popisu, Kourtney i Younes navodno se nisu rastali u dobrim odnosima. Nakon nešto više od godinu dana, par je krajem ljeta završio svoju vezu - i to nakon što su u javnost izašle fotke Younesa sa drugim ženama. Također, jedan od većih problema navodno je bio i taj što se mladom manekenu nije svidjelo koliko je Kourtney seksi na Instagramu. Htio je da objavljuje konzervativnije fotke te je to bio najčešći razlog svađama. 

 | Autor: Getty Images Getty Images Kourtney i Younes

Photo: Thinkstock/Guliver

Komentari 0