Stars

Brooke Shields i Helena Christensen: Pa koliko imaju godina ove ljepotice u bikiniju?!

Iako obje poznati modeli, pravo samopouzdanje stekle su tek u zreloj dobi

Lijepa glumica, 53-godišnja Brooke Shields, posljednjih godina sve više je nosila sve veće i sve duže kupaće kostime, no sada je shvatila da tako možda ipak šalje krivu poruku svojoj kćeri o prihvaćanju svog tijela. U izjavi za jedan magazin je rekla kako je nosila badiće koji su joj bili gotovo do koljena, pa joj je i starija kći Rowan govorila kako izgleda čudno. Nakon kćerinih riječi Brook se, kaže, zamislila i odlučila da se mora osjećati sigurno u svojoj koži kako bi svojim kćerima poslala pravu poruku. 

 

A post shared by Brooke Shields (@brookeshields) on


Brooke Shields zato sada ponovno nosi bikini, a serijom fotki je na Instagramu je pokazala svoje ponovno stečeno samopouzdanje. Osjećala se posebno ponosno objavivši te slike te je i započela rigorozni program vježbanja za zatezanje mišića - u prvom redu da bi se pripremila za operaciju koljena, ali i kako bi se osjećala jače i osnaženije.

 

Bikini life in paradise 🌴

A post shared by Brooke Shields (@brookeshields) on

U svibnju je objavljeno kako Brooke sudjeluje u kampanji  'Swimmsuit For All' u kojoj žene svih dobi nose različite stilove kupaćih kostima. 

Glumica je izjavila kako ju je odrastanje pred kamerama dovelo do toga da se osjeća nesigurno zbog svog izgleda. I da sada, nakon 50 godina pred kamerama, napokon može reći da je njen ''power suit'' zapravo njeno tijelo koje se treba pokazivati, a ne skrivati.

 

A post shared by Brooke Shields (@brookeshields) on

S druge strane, njena prijateljica manekenka Helena Christensen dokazuje kako su godine samo brojka. Prije 27 godina prekrasna Helena nosila je metalni 'kupaći kostim' Thierryja Muglera na naslovnici L.A. Style časopisa, a danas, kada je navršila 49 godina, stoji joj možda i bolje nego prije!   | Autor: Pinterest/AlbionFit Pinterest/AlbionFit

Manekenka se dobro sjeća kada je fotografija snimljena, što je i podijelila sa svojim fanovima na društvenim mrežama.
"Nosila sam identičan metalni outfit Thierryja Muglera, a fotografirao me moj dragi prijatelj i mentor Herb Ritts. Fotografije su iz 1991. Jedva sam se uvukla u njega tada, pa tko i sada, ali sam uspjela!", zaključila je.
Sada je outfit nadogradila crnim štiklama u špic i pozirala na šarenoj kamenoj ulici New Yorka. Upitali su je i kako se odlučila na ovaj korak? Kaže da je za sebe imala samo jednu poruku "Više manje svi izgledamo isto i svi mi imamo tijela koja smo dobili i komplekse koje vežemo uz njega tako da sam si rekla "Ajmo!"

 

A post shared by Helena (@helenachristensen) on

 

Photo: Instagram

Komentari 0