Stars

Britney Spears pokazala kako izgleda 'u pravom svijetlu', a pratitelji ne vjeruju da je to ona

  • Britney Spears svojim obožavateljima pokazala se u brojnim izdanjima, a sada ih je počastila i fotkom iz svakodnevnog života
  • ''Instagram protiv realnosti'', navela je Britney uz fotografiju na kojoj u skroz ležernom izdanju nosi kariranu košulju i vidne naočale 
  • Mnogi njezini pratitelji i dalje su uvjereni da Britney nije u redu, a mnogi misle kako to na fotografiji uopće nije ona

Britney Spears svojim obožavateljima odlučila je  pokazati kako izgleda u svakodnevnom životu i to dok namjerava popraviti problem s osvjetljenjem u svojoj vili u Thousand Oaksu u Kaliforniji. Pozirala je na ulazu u svoju vilu, pored ljestava, u jednostavnom outfitu; ružičasto bijeloj kariranoj košulji, trapericama te sivim Birkenstock sandalama. Kosa joj je bila raspuštena, a umjesto leća 38-godišnja pjevačica nosila je vidne naočale

Možda vas zanima Britney Spears jako zabrinula fanove objavama na Instagramu: "Događa se opet?" Rubrika Stars Stars

Opis fotografije Britney je naslovila ''Instagram protiv realnosti’.

''I ja se mogu osjećati nesigurno zbog fotografija koje su snimljene kad nisam spremna pa moram uložiti dodatan trud u svoj izgled. Znate što, ponekad je lijepo ne truditi se toliko i pokazati se u pravom svjetlu. Ipak, treba snage za to", napisala je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Instagram versus Reality !!!! I wanted to show you what I really look like on a daily basis 🤓 !!!! I can get insecure when photos are taken of me that I’m not prepared for ….. so I have always put so much effort into my appearance … but you know sometimes it’s nice to not try so hard and pull down your walls every now and then !!!! It takes a lot of strength to do that !!! PS another fun fact about me …. instead of cheerleading I played ball 🏀 in school and I was the point guard … I called the shots 😜🎪 but dear God we sucked … we only won 3 games each season 😂🙊🤣 !!!!! Psss in these pics ….. I was trying to fix a light 💡 but realized I was too short 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️😂😂😂😂 !!!!

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Dodala je kako je fotografija snimljena kada je shvatila da je previše niska u naporima da popravi osvjetljenje u svojoj kući.

Iako ova fotografija predstavlja odmak od dosadašnjih na kojima  Britney uglavnom nosi topiće i otkriva svoje trbušne mišiće, mnogi zabrinuti fanovi nisu uvjereni da je Britney sasvim u redu. Štoviše u komentarima ispod fotografije, neki od pratitelja istaknuli su kako ne vjeruju da je to upravo ona na slici. Drugi su se pridružili tvrdnjama te ustanovili da Britney uopće više ne stoji iza svog Instagram profila. 

‘’Ovo uopće ne izgleda realno’’, ‘’Nešto nije u redu s ovom fotografijom’’, ‘’Neka mi netko kaže što nije u redu s njom’’, neki su komentara. 

Mnogi od njih dio su ‘’Free Britney’’ pokreta koji smatraju da je pjevačica pod kontrolom, protiv njezine volje, a misleći na skrbništvo koje nadgleda osobni život Britney Spears. 

Međutim, neki su joj uputili i poruke podrške poručivši da ostane jaka uz sve okolnosti koje ju okružuju. 

Možda vas zanima Ovako danas izgledaju sinovi Britney Spears, tinejdžeri nad kojima otac ima 70% skrbništva Rubrika Stars Stars

‘’Izgledaš lijepo’’, ‘’Želim još ovakvih fotografija. Izgledaš prirodno i slatko’’, ‘’Divna si baš takva kakva jesi’’, neke su od poruka potpore. 

Britney Spears već 12 godina nema pravnu kontrolu nad svojim životom i imovinom. Radi se  o obliku zakonskog starateljstva nad odraslom osobom koje se obično uspostavlja za one koji ne mogu donositi vlastite životne odluke.

Photo: Shutterstock/instagram

Komentari 0