Stars

Britney ponovno proživljava teške trenutke, no tvrdi da će se vratiti jača no ikada

  • Britney Spears je puštena iz mentalne institucije u koju se nedavno prijavila radi narušenog psihičkog stanja
  • Paparazzi su je fotografirali u vidno lošem stanju, a obožavatelji su zabrinuti za njezino zdravlje i boje se ponavljanja situacije iz 2008. godine
  • Pjevačica se oglasila na svom Instagramu, odbacila takve tvrdnje i najavila da će se vratiti jača no ikad

Pjevačica Britney Spears se ponovno našla u središtu zanimanja javnosti nakon što je potvrđen njezin izlazak iz mentalne ustanove u kojoj je provela dvadesetak dana. Pjevačicu su paparazzi prvo uhvatili kako u društvu dečka Sama Asgharia izlazi iz hotela 'The Montage' koji se nalazi na Beverly Hillsu, a potom i popodnevnom izlasku do grada na smrznuti jogurt. 

 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram

Možda vas zanima Mislili su da sam luda, ali morala sam ovo probati na jedan dan Rubrika Life&style Life&style

Novo poglavlje priče o slomovima pop princeze započeto je početkom ove godine kada je Britney otkazala planiranu novu glazbenu predstavu u Las Vegasu nazvanu 'Domination',  objašnjavajući kako joj jako teško pada narušeno zdravlje njezina oca Jamieja. Ranije ovog travnja, pop princeza je primljena u ustanovu za mentalno zdravlje na 30-dnevni boravak, a dostupno izvješće je sugeriralo kako se i dalje bori s teškom obiteljskom situacijom koja ju je zatekla.

 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram

Što se zapravo događa s Britney?

Pjevačica se navodno dobrovoljno prijavila u mentalnu instituciju, no pojedini fanovi nisu povjerovali u to te su počeli provoditi #freeBritney kampanju jer tvrde kako je drže protiv njezine volje. Glasine i teorije zavjere koje se vrte oko nje sve više podsjećaju na vrtlog i medijski cirkus koji su se oko zvijezde događali koncem 2007. godine. U sjećanju su nam posebno ostali potresni kadrovi s početka 2008. godine kada je u jeku emocionalne i psihičke krize obrijala glavu i doživjela javni slom živaca. Nedugo nakon tog čina prijavila se na rehabilitaciju, no odustala je već istog dana. A onda se desio sada poznati 20. veljače kada je razjarena kontinuiranom medijskom pažnjom kad je zelenim kišobranom napala SUV paparazza. Ove fotografije psihički slomljene Britney su obišle svijet, a ona se vratila na rehabilitaciju i tamo ostala mjesec dana.

 | Autor: miss7 miss7  | Autor: miss7 miss7

Pjevačica sve to naziva izmišljotinama!

Ovih dana medijima ponovno kolaju fotografije u kojima je pjevačica vidno dezorijentirana i u lošem stanju. No, sama Britney odbacuje navode o prisilom liječenju te tvrdi kako su to sve izmišljotine koje su se otele kontroli. Također, iznijela je i informaciju kako prijete smrti njezinoj  obitelji i timu. Istaknula je kako samo pokušava uzeti trenutak za sebe, ali joj je to otežano zbog svega što se oko nje događa.
Pozvala je obožavatelje da ne vjeruju svemu što pročitaju, zahvalila im se na potpori i pokušala ih uvjeriti kako će se vratiti jača no ikada. Uz to je postavila i video kako vježba u teretani i istaknula kako nema vremena za stres te se pohvalila kako je od izlaska izgubila 2 kilograma.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Možda vas zanima Isprobala sam novi mobitel za kojim svi lude - je li ispunio moja očekivanja? Rubrika Life&style Life&style

Poput Feniksa, Britney je već jednom uspješno ustala iz pepela i prebrodila tešku situaciju. Njezin oporavak nije bio lak posebice jer se odvijao prod lupom javnosti i medija. Vjerujemo i nadamo se kako će pop princeza ponovno pronaći rješenje za svoje tegobe te zasjati punim sjajem. 

Photo: miss7

Komentari 0