Stars

Britney je izgubila bebu, a sinovi već odavno ne žive s njom. Zašto?

  • Britney Spears i zaručnik Sam Asghari oboje su na Instagramu podijelili vijest o tome kako su izgubili bebu spontanim pobačajem 
  • Par ne želi odustati od djece te će pjevačica ponovno pokušati zatrudnjeti
  • Ovo bi Britney bilo treće dijete. Dvoje ima s pjevačem Kevinom Federlineom, međutim oni ne žive s njom

Nekadašnja pop zvijezda Britney Speras i njen zaručnik Sam Asghari jučer su na Instagramu objavili tužnu vijest kako je Britney imala spontani pobačaj i izgubila bebu. Ova tragična vijest došla je samo nekoliko tjedana nakon što je uzbuđena Britney objavila svijetu da sa svojim partnerom očekuje bebu o kojoj je dugo maštala.

"S najvećom tugom javljamo da smo izgubili našu čudesnu bebu u ranoj trudnoći. To je tragedija za svakog roditelja. Možda smo trebali pričekati još malo prije objave trudnoće, ali bili smo previše uzbuđeni i podijelili smo tu vijest. Naša ljubav je naša snaga. Nastavit ćemo pokušavati proširiti našu prekrasnu obitelj. Zahvalni smo na svoj podršci. Molimo za privatnost u ovim teškim trenucima" napisala je pjevačica. 

Britneyina trudnoća došla je šest mjeseci nakon što je sudac prekinuo 13-godišnje skrbništvo nad njom u studenom 2021. Njen otac, Jamie Spears, je 13 godina kontrolirao ne samo njen poslovni i privatni život, već i njezine metode kontracepcije. Na sudu je pjevačica kazala kako joj je protivno njenoj volji ugrađena spirala kako ne bi mogla zatrudnijeti te kako je želi izvaditi jer želi sa svojim partnerom imati dijete. Nakon ukinuća konzervatorija Britney je nerijetko na Instagramu izražavala želju za još jednim djetetom.

Britney Spears već ima dva sina koji ne žive s njom. Zašto?

Iz braka s plesačem Kevinom Federlinom, Britney Spears ima dva sina - Seana Prestona (16) i Jaydena Jamesa (15). Kada je razvod Britney i Federlinea okončan u lipnju 2007., par je u početku postigao dogovor da podijele 50/50 skrbništvo nad djecom. Međutim, u listopadu 2007., sud je odlučio da Federline dobije potpuno skrbništvo zbog Britneyine "uobičajene, česte i kontinuirane upotrebe kontroliranih supstanci i alkohola" u to vrijeme, prema sutkinji.

Kevin je neko vrijeme imao puno skrbništvo čemu se Britney protivila i za vrijeme konzervatorija je ponovno vraćeno djeljeno skrbništvo, međutim nakon svađe starijeg sina i njegovog djeda Jamiea Spearsa (koji je imao skrbništvo nad Britney), Jamie je dobio zabranu pristupa unuku, a Britney su prava smanjena  na 30 posto. Kevin je tada govorio kako je spreman da nakon što Britney izađe iz konzervatorija opet dijeliti skrbništvo podjednako.

Međutim, čini se kako unatoč kraju konzervatorija dječaci koji su sada u pubertetu, a koji su većinu života živjeli s ocem nemaju želju živjeti kod Britney iako su u dobrim odnosima. Prema TMZ-u, njezini sinovi ne traže više ili manje vremena s majkom. "Trenutni dogovor u kojem Britney može viđati djecu kada ona i oni to žele je ono što sada funkcionira za obitelj."

Photo: Instagram Screenshot
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ljudisujeleni

    Ne čini li vam se možda malo bezdušno i neprikladno pisati ovakav članak kada netko izgubi dijete?