Stars
Brendan Fraser

Brendan Fraser opet glumi, a mi se pitamo što se dogodilo zgodnom mišićavku za kojim se uzdisalo 90-ih?

  • Mišićav, isklesan i neustrašiv - Brendan Fraser imao je svojim filmskih trenutaka zbog kojih nam je bio neodoljivo šarmantan
  • Međutim, danas, kao 52-godišnji povratnik na holivudsku sjenu, glumac izgleda neprepoznatljivo
  • Višak kilograma sasvim je izobličio nekad seksipilnog glumca, a prorijedila mu se i kosa – jesu li njegov izgled utjecale teške životne okolnosti?

Možda ti nije na popisu najomiljenijih glumca, ali ako spomenemo filmske naslove poput ‘Mumija’, ili ‘George iz džungle’, sigurno ćeš se sjetiti zgodnog glavnog glumca s velikim plavim očima i smeđom kosom – Brandana Frasera.  Holivudski "hunk" prvu je ulogu dobio 1992. u filmu ‘Pračovjek iz Kalifornije’, ali tek mu je uloga Georga iz džungle 1997. otvorila vrata A liste filmova da bi se poslije velikog hita ‘Mumija' u kojoj je glumio uz Rachel Weisz potpuno povukao.

Tom Cruise izgledom zabrinuo fanove Možda vas zanima Tom Cruise uživao u društvu sina Connora, ali mnogi ga zbog promjena u licu nisu prepoznali Rubrika Stars Stars

No, mediji sada pišu kako se glumac vraća na scenu. Najprije je prihvatio ulogu  filmom 'The Sudden Move', a zatim će se pojaviti i u ulozi negativca Fireflyja u filmu 'Batgirl' u kojemu će glavnu ulogu ponijeti Leslie Grace. 

Sjećaš se Balkija iz ‘Potpunih stranaca’? Glumac danas izgleda neprepoznatljivo, u karanteni je smršavio 30 kilograma

Ipak, na TV ekranima gledat ćemo vidno drugačijeg Brandana. Danas 52-godišnji glumac daleko je od muškarca u formi – kada se početkom listopada pojavio na crvenom tepihu na Tribeca Filmskom festivalu u New Yorku šokirao je mnoge gledateljice pamte njegov šarmantan izgled od prije 20-ak godina.

Brendan Fraser | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Brendan Fraser

Umjesto mišićavog i isklesanog tijela glumac je pokazao višak kilograma koji se poprilično odrazio na fizionomiju tijela i lica, a izgleda kako ga je njegova bujna smeđa kosa počela ubrzano napuštati. 

Čini se kako je životne okolnosti nisu išle na ruku nekad vrlo popularnom glumcu. Iz svijeta glume povukao se početkom 2000-ih kada je otkrio da ga je seksualno zlostavljao utjecajni novinar Philip Berk. 'Rukom me uhvatio za stražnjicu, a jednim je prstom dodirivao moju međicu', otkrio je glumac i dodao da je tad doživio napadaj panike. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anna 🍌💖 (@annavacuum)

Osim događaja zbog kojeg se osjećao depresivno i nepoželjno Brendan je imao problema s kralježnicom, koljenom i glasnicama pa je sedam godina boraveći po bolnicama pokušao riješiti svoj zdravstveni problem. 

Glumac se 2007. godine razveo od glumice Afton Smith s kojim je u braku bio od 1998. i s kojom ima troje djece. Mediji pišu i kako nije dobro podnio majčinu smrt  2016.  godine. 

Photo: imdb

Komentari 0