Stars

Brak o kakvom sanjaju mnogi: Sarah Jessica Parker i Matthew Broderick još uvijek se vole kao prvog dana

  • Za razliku od ljubavnih poglavlja njezinog najpoznatijeg lika s malih ekrana, prepunih uspona i padova, Sarah u ljubavi u stvarnom životu ima puno više sreće
  • Ona i Matthew vole se kao i prvog dana, a osim što im i nakon 27 godina braka koliko će proslaviti u svibnju cvatu ruže, veoma uspješno surađuju na zajedničkim projektima već dugi niz godina
  • Upravo su sletjeli u London zbog dugo očekivanog gostovanja u West Endu njihove brodvejske produkcije 'Plaza Suite' u kojoj se zajedno pojavljuju i koja je u New Yorku tijekom 19 tjedana prikazivanja oborila sve rekorde gledanosti

Prošla je godina bila još jedna u nizu onih koje će Sarah Jessica Parker pamtiti po mnogo lijepih trenutaka. I ona je jednako kao i njezini bila uzbuđena zbog povratka serije 'I tek tako...' na male ekrane, iz mjeseca u mjesec su magazine i portale punile detaljne analize njezinih pažljivo odabranih outfita, a potvrđeno je i snimanje treće sezone serije. Netko bi pomislio da je napokon zaslužila malo odmora, no za nju, ali i njezinog supruga nema stajanja budući da su upravo sletjeli u London zbog dugo očekivanog gostovanja u West Endu njihove brodvejske produkcije 'Plaza Suite' u kojoj se zajedno pojavljuju. 

 | Autor: Instagram @sarahjessicaparker Instagram @sarahjessicaparker Foto: Instagram @sarahjessicaparker

Ona i Matthew Broderick glume tri različita para čiji se životi raspliću u jednom hotelskom apartmanu, a predstavu je jedan kritičar opisao kao 'referendum o modernom braku'. Predstava je u New Yorku srušila sve rekorde gledanosti tijekom 19-tjednog prikazivanja, postavši treća obnova predstave s najvećom zaradom u povijesti Broadwaya, a jednako sjajnom odazivu se nadaju i tijekom svog 10-tjednog nastupa u kazalištu Savoy, gdje će nastupati sve do kraja ožujka.

Sarah Jessica Parker Možda vas zanima Sarah Jessica Parker otkrila je najveću razliku između sebe i Carrie: 'Živjeti tako za mene bi bilo nemoralno!' Rubrika Life&style Life&style

Za razliku od ljubavnih poglavlja njezinog najpoznatijeg lika s malih ekrana, prepunih uspona i padova, Sarah u ljubavi u stvarnom životu ima puno više sreće. Ona i Matthew vole se kao i prvog dana, a osim što im i nakon 27 godina braka koliko će proslaviti u svibnju cvatu ruže, veoma uspješno surađuju na zajedničkim projektima već dugi niz godina. Naime, 'Plaza Suite' nije njihov prvi zajednički projekt, već su prvi put zajedno izašli na pozornicu na Broadwayu u predstavi 'How To Succeed In Business Without Really Trying' još davne 1996. godine.

Već tada je Sarah bila puna riječi hvale za čovjeka s kojim je u vezi bila pet godina i koji joj je godinu dana kasnije i službeno postao životni suputnik. “On je vjerojatno najsmješniji tip kojeg sam upoznala u cijelom životu. On je tako bistar, tako zgodan, mislim da je najzgodniji muškarac kojeg sam vidjela… I inspirira me. Potpuno sam luda za njim”, priznala je tada. Dvadeset i osam godina i troje djece kasnije, njezine su riječi i dalje uvid u ono što vezu koja je uspjela postati jedna od najdugovječnijih u Hollywoodu – čini učinkovitom. 

 | Autor: Instagram @sarahjessicaparker Instagram @sarahjessicaparker Foto: Instagram @sarahjessicaparker

Iako su oboje imali zapažene televizijske i filmske karijere, njihova zajednička ljubav prema Broadwayu prvi ih je put spojila kada su ih upoznala njezina braća koja su vodila njujoršku kazališnu grupu ranih 90-ih. Upravo gledanje Sarah na sceni ono je što je Matthew oduvijek volio kod svoje supruge. “Ona je tako divna glumica i divna komičarka, a ljudi možda nisu ni svjesni toga. Mislim da je pravi užitak promatrati je i podsjetiti se koliko je dobra u tome”, rekao je tijekom prikazivanja 'Plaza Suitea' u New Yorku.

Njih su dvoje proveli desetljeća podupirući jedno drugome karijere, a priča se da je Matthew bio taj koji ju je nagovorio da pristane na snimanje 'Seksa i grada', premijerno prikazanog 1998. Ona mu je zahvalila nekoliko godina kasnije tijekom svog drugog govora na dodjeli Zlatnog globusa, dodajući da je zahvalna za njegovu hrabrost što joj je dopustio da radi s ljudima kao što su Chris Noth, John Slattery i John Corbett.

Možda vas zanima Jedva čekamo vidjeti kako Carrie živi ponovno kao single, no datum dolaska 3. sezone 'I tek tako' nas je iznervirao Rubrika Life&style Life&style

Ono što je zanimljivo je da su, unatoč uspjehu na kojem bi im mnogi pozavidjeli, njihovi životi poprilično normalni i uobičajeni, barem za hollywoodske standarde - Sarah još uvijek putuje podzemnom željeznicom posvuda u New Yorku, a uz to nerijetko uslužuje svoje klijente u svojem butiku SJP Shoes u blizini njihove kuće. Život u dvije gradske kuće u West Villageu koje su kupili i spojili 2016. godine raskošan je u smislu cijena nekretnina u New Yorku, ali je par zato vrlo uspješno zaobišao mnoge zamke u koje najčešće upadnu oni koji se nose sa slavom kakva prati njih dvoje. Na crvenim se tepisima rijetko pojavljuju, a intervjue u kojima progovaraju o svojoj intimi daju još i rjeđe.

 | Autor: Instagram @sarahjessicaparker Instagram @sarahjessicaparker Foto: Instagram @sarahjessicaparker

No zato su iza kulisa vjerno posvećeni jedno drugome, ali i svojim uspješnim poslovima koji svi redom nose njezino ime. Uz SJP Shoes bave se vinarstvom, imaju vlastitu liniju Cosmopolitana i prtljage te izdaju knjige u suradnji sa Zandom, nezavisnim izdavačem. A dakako, tu su i već spomenute kazališne predstave koje ih uvijek iznova vraćaju onoj strasti koja ih je u samim počecima i spojila i koje im pružaju ono najdragocjenije - priliku da se, kad god izađu na pozornicu, ponovno zaljube jedno u drugo. 

Photo: Instagram @sarahjessicaparker
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    prava ljubav