Stars

Božićni ugođaj: Pogledaj kako 17-godišnja Meghan Markle pjeva "Santa Baby"

  • Lijepa članica kraljevske obitelji od svojih je mladih dana znala kako biti u centru pozornosti.
  • Na društvenim mrežama je video u kojem srednjoškolka Meghan Markle pjeva "Santa Baby" postao hit
  • Pogledajte kako je Meghan impresionirala publiku u svojoj srednjoj školi

Koliko god se kraljici Elizabeti pretjerano svjetovno ponašanje supruge njezina unuka Harryja ponekad ne sviđa, Meghan ne voli skrivati da je žena od krvi i mesa. Dapače, da to i želi, teško bi mogla sakriti nešto iz svoje prošlosti "obične djevojke". Meghan Markle bila je javna osoba i prije nego što je postala prinčeva supruga, a mislimo da se na to već i britanski dvor naviknuo. Ipak, ovakvi trenuci vesele...

Možda vas zanima Crveno donje rublje u novogodišnjoj noći? Žene pričaju što im je donijelo... Rubrika Love&Sex Love&Sex

Nije čudo da su društvene mreže izgorjele nakon simpatičnog videa 17-godišnje Meghan Markle koja je sa svojom srednjoškolskom prijateljicom Natalie Fryman (kasnije također glumice) na playback otpjevala hit Earthe Kitt iz 1953. - "Santa Baby". Odjevene u crne haljinice i crvene kape Djeda Božićnjaka, Meghan i Natalie su na zabavan i pomalo seksi način zamolile Djeda Božićnjaka da im za Božić pokloni kabriolet, jahtu i prsten.

 

Snimka je primarno prikazana na stranicama Daily Maila, a novinari istog lista uspjeli su dobiti i komentar nepoznatog člana publike toga Meghaninog nastupa u srednjoj školi Immaculate Heart Los Angeles: "Bila je čudna tinejdžerica, no izrasla je u predivnu mladu ženu, a taj nastup je bio početak njezine preobrazbe".

Moramo priznati, ovaj nas je nastup Meghan Markle pomalo podsjetio na scenu iz filma "Mean Girls"...

 

.... ali i spot Ariane Grande "Thank You Next", koji izvodi parodiju popularnog filma . Koji se video tebi najviše svidio?

 

Photo: Pixsell/Sanjin Strukic

Komentari 0