Stars

Boris Novković se zasad ipak ne razvodi, ali priznaje da mu u četvrtom braku ne cvjetaju ruže

  • Ljubavni život pjevača Borisa Novkovića ponovno se našao u centru pažnje nakon što je objavljena informacija da se rastaje po četvrti put
  • Glazbenik je te navode demantirao, ali je priznao da sa mlađahnom suprugom više ne živi na istoj adresi te da im je odnos "destabiliziran"
  • Boris je među rekorderima po pitanju brakova na domaćoj estradi, a četiri su puta 'sudbonosno da' izrekli i Žuži Jelinek, Kostadinka Velikovska i Miro Ungar. Boris ih ipak sve stigne preteći

Nakon što je u medijima objavljeno da se pjevač Boris Novković rastaje od četvrte supruge Iris Volf, uzrujan navedenim natpisima, glazbenik se oglasio na svom službenom Facebook profilu gdje je proučio kao se ne radi o razvodu već destabiliziranom odnosu.

"Mi pokušavamo spasiti ovo na naš način. Moj posao jest javan, ali to ne znači da mora biti nakaradno i nepošteno tretiran jer moja mlađa supruga mogla je to emotivno teško primiti i to je moglo dodatno destabilizirati naš trenutačno destabiliziran odnos", stoji u porukama upućenima novinarima tjednika koji je prvi plasirao vijest, a koje je Boris javno obznanio na društvenim mrežama.

Možda vas zanima Fotografi vjenčanja otkrivaju znakove po kojima naslućuju da će brak završiti razvodom Rubrika Love&Sex Love&Sex

Četvrta (ne)sreća

Kako piše Gloria.hr, supružnici više ne borave na istoj adresi, a dok rade na obnovi odnosa sva njihova pažnja bit će posvećena jednogodišnjoj kćerkici Si. Podsjetimo, Boris se za 25 godina mlađu Iris, tada studenticu modnog dizajna i nekoć 'Najseksi Hrvaticu', oženio na privatnoj ceremoniji u ožujku 2019. godine.

Vijest o potencijalnom četvrtom bračnom krahu za Borisa Novkovića izazvala je niz reakcija na društvenim mrežama, a dio komentatora već mu je udijelio i nimalo laskavi titulu 'hrvatskog Rossa Gellera'. U prvi brak pjevač kao 24-godišnjak s glumicom Bojanom Gregorić 1992. godine, a on je potrajao narednih pet godina.

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic Boris s tadašnjom suprugom Lucijom

Devet je pak godina potrajao njegov drugi brak u koji je stupio 2003. godine s novinarkom Lucijom Matić te su u njemu rođena dvojica sinova, Noa i Bono. Treća bračna sreća za Borisa je bila najkraćeg vijeka. Samo osam mjeseci potrajala je njegova bračna idila s 15 godina mlađom Ines Katić s kojom se oženio u kolovozu 2017. godine.

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic Boris s Ines Katić na dan njihova vjenčanja

Možda vas zanima Stručnjakinja za razvode ženama je dala 3 vrlo korisna savjeta: ove greške trebate izbjeći Rubrika Love&Sex Love&Sex

Među rekorderima

Nesretne ljubavi dovele su poznatog glazbenika na listu domaćih zvijezda koje su brak uplovile nekoliko puta. Poput Borisa, četiri puta su 'na ludi kamen' stale i popularna dizajnerica i kolumnistica Žuži Jelinek, glumica Kostadinka Velkovska te pjevač Miro Ungar. Tri braka iza sebe imaju poduzetnik Josip Radeljak Dikan i reality zvijezda Ante Gotovac. Ipak, Boris ima još dovoljno vremena kako bi se učvrstio na vrhu rekordera u broju sklopljenih brakova.

U svjetskim okvirima, među poznatim osobama koje su se više puta okušale u bračnoj sreći nadaleko su poznate glumice Zsa Zsa Gabor s devet i Elizabeth Taylor s osam brakova. S istom brojkom može se pohvaliti i voditelj Larry King, kojeg u stopu prati glumac Billy Bob Thornton sa šest brakova.

Photo: Pixsell/Sanjin Strukic

Komentari 0