Stars

Bojana je zaista izgledala spektakularno na sinoćnjoj dodjeli nagrada, a prezanimljiv nam je i odabir Mile Elegović

  • Sinoć je održana dodjela Nagrade hrvatskog glumišta
  • Sve dame s naše kazališne scene izgledale su prelijepo
  • Modni odabiri Bojane Gregorić Vejzović, Mile Elegović te Ane Gruice Uglešić su nam posebno zapeli za oko

Takozvani kazališni Oscar, odnosno Nagrada hrvatskoga glumišta, održana je sinoć na svečanoj proslavi u zagrebačkom HNK, a dame koje su nazočile dodjeli doslovno su zablistale na ovoj prigodi. Jedna je boja modno dominirala - crna, a ona je bila izbor i glumice Bojane Gregorić Vejzović koja je s kolegom Slavkom Sobinom vodila sinoćnji događaj i koja je izgledala zaista spektakularno. 

Bojana je nosila crnu krinolinu s potpisom eNVy room, uz visoko podignutu punđu i klasični make up s crveno naglašenim usnama, a njezina kombinacija dostojna je i onog najglamuroznijeg modnog tepiha na svijetu, onog oskarovskog.   

 | Autor: Davorin Višnjić/Pixsell Davorin Višnjić/Pixsell

Izuzev boje, outfit glumice Mile Elegović bio je stilski toliko različit od Bojanina, ali je nominirana glumica modnim odabirom itekako privukla našu pozornost. Mila je za dodjelu odabrala 'power' kombinaciju - klasične hlače i prsluk - kojima je dala ženstveni touch krupnijom crno-zlatnom narukvicom i metalik salonkama, dok je kosu podignula. Njezin modni odabir pokazuje da manje zaista može biti više.    

 | Autor: Davorin Višnjić/Pixsell Davorin Višnjić/Pixsell

Glumica Ana Gruica Uglešić  je, pak, odabrala vatreno-crvenu haljinu Matije Vuice, a i sama je priznala kako joj je dugo trebalo skupiti hrabrosti za haljinu u ovoj boji.

 | Autor: Davorin Višnjić/Pixsell Davorin Višnjić/Pixsell

Prorez oko struka naglasio je glumičinu savršeno istreniranu figuru, a Ana zna da ovakvu haljinu ne treba puno 'podizati' suvišnim detaljima pa je od nakita tek nosila diskretne naušnice, a frizura joj je bila maksimalno jednostavna - ravni bob.  

 

Na sinoćnjoj dodjeli su, između ostalih, nagrađeni balet “Smrt u Veneciji”, opera “Čarobna frula” te drama “Kiklop” u produkciji kazališta Gavella, a Krunoslav Šarić i Nikša Bareza dobili su Nagradu hrvatskog glumišta za svekoliko umjetničko djelovanje. Za najbolju glavnu žensku ulogu nagrađena je Olga Pakalović, a za mušku Rade Šerbedžija

Možda vas zanima Bojana Gregorić Vejzović zablistala u atraktivnoj kožnoj jakni i najpoželjnijim čizmama sezone Rubrika Moda Moda
Photo: None

Komentari 0