Stars

Bljak! Najodvratnije navike slavnih

Čovjek bi pomislio da su superzvijezde poput Jennifer Lawrence savršeno odgojene i njegovane od glave do pete…

A osobito bismo pomislile da superbogate zvijezde itekako paze na higijenu. Međutim, mislimo pogrešno! Otkrit ćemo ti 11 zvijezda i njihove najodvratnije navike. I jedno ti možemo garantirati: nikad više ih nećeš gledati kao prije…

Meghan Fox (31): san mnogih muškaraca i noćna mora svih sustanara: u jednom intervjuu je glumica otkrila: „Bila sam užasna sustanarka. Ne volim pospremati. Moje stvari ostaju tamo gdje ih skinem. Često zaboravim pustiti vodu na toaletu. Prijatelji mi onda vele: 'Meghan, ostavila si hrpu g***** i nisi pustila vodu!'“. Strašno. Očito ipak nije toliko savršena kao što izgleda.  

 

A post shared by Megan Fox (@meganfox) on

Jennifer Lawrence (27): poljubac s gorkim okusom – Liam Hemsworth otkrio je u jednoj televizijskoj emisiji da poljupci s glumicom nisu bili baš romantični. Razlog? Jennifer je prije svake scene poljupca namjerno jela tunjevinu ili češnjak. E, pa dobar tek! 

Leonardo DiCaprio (43): ne njega jurišaju žene kao leptiri na svjetlo. Privlači li ih možda njegov miris – e, to je već upitno. Naime, Leo se zbog brige prema okolišu tušira samo dvaput tjedno. Priroda će mu zahvaliti, a njegov okoliš manje. 

Miley Cyrus (25): poznata je po svojim ispadima, pa nije ni čudo da ima neki „ispad“ i u svezi higijene. Jedan njen poznanik otkriva: „Posvuda naokolo leži pseći izmet, stara hrana, ambalaža od pizze, papiri od fast-fooda i prljavo posuđe.“ Njen zaručnik Liam Hemsworth totalno je zgrožen njenim načinom života. Sigurno nije jedini… 

Jessica Simspon (37): njen izgled je vrhunski: plava duga kosa, prelijepo lice i sjajni bijeli zubi. Upravo to je razlog zašto često zaboravi na higijenu. U jednom showu je otkrila da si samo tri puta tjedno pere zube. Zašto? „Moji su zubi toliko bijeli, a ja ne volim kad su previše glatki.“ 

 

12,000 Steps ✔️ #HappyMonday

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

Robert Pattinson (31): njega očito ne smeta masna kosa, jer nema naviku redovito je prati. Navodno ne pere kosu po mjesec dana! Ali očito nije štedio na gelu i ostalim losionima za kosu. Fuj! 

Britney Spears (36): njen bivši tjelohranitelj otkrio je da pjevačica stalno kopa nos, ne češlja se, ne pere zube i često ne nosi ni čarape ni cipele. Osim toga, u njenom krevetu je jednom pronašao ostatke hamburgera i pizze. 

 

🎀

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Harry Styles (24): neka svi njegovi fanovi sada sjednu. Harry, za kojim uzdišu mnoge žene, nije baš veliki pobornik tuširanja. To je potvrdila jednom u televizijskoj emisiji Kendall Jenner – ispričala je da stalno govori kako treba koristiti dezodorans. Uvijek smrdi na znoj koji nastaje ispod pazuha. 

Brad Pitt (54): kad je netko otac šestero djece, nije mu lako pronaći još i vremena za sebe. Ali da ne može pronaći vremena za kratko tuširanje, to i nije baš istina. Umjesto toga glumac koristi dječje vlažne maramice. „Imam šestero djece. Uzmem vlažnu maramicu i na brzinu operem stražnjicu. Čovječe, cijeli dan netko mokri po meni. Nemam vremena za tuširanje.“ I nije mu baš neka isprika. 

Zac Efron (30): još jedan u klubu „netuširanja“. Navodno voli igrati košarku, dobro se oznojiti, a nakon toga se NE istuširati. 

 

#fbf beast mode.

A post shared by Zac Efron (@zacefron) on

Jennifer Aniston (49): Jennifer je doista kreativna kad je riječ o isprici za neredovito pranje kose. Odgovor je: znoj. Naime, glumica otkriva svoju tajnu ljepote: „Ne, ne perem kosu. Malo znoja u kosi je lijepo.“ Dakle… 

Adele (29): pjevačica jako voli kopati nos. „Rado bih s time prestala. To je uistinu loša navika. Znam čak i svojem djetetu izvući šmrkalj iz nosa, napraviti kuglicu i baciti je“. I to nije sve: „Kad je moje dijete bilo beba i prvi puta bio prehlađen, isisavala sam mu ustima sekret iz nosa. On je bio moja beba, moj prvorođeni.“ Bez komentara. 

 

Auckland / Mt Smart Stadium / Mar 25

A post shared by Adele (@adele) on

Photo: Instagram/Nives Celzijus
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tina78

    Zaradivao sam od $ 28,000 do $ 350,000 mjesecno k0ji rade kod kuce na racunalu kod kuce. Radim ovo 6 mjeseci, a prošli mjesec sam zaradio prvu peterostranu placu ikada! Posjetiti...........>>>>> Jobnet70.COM