Stars

Blago im se! Oni zimu provode u badiću

Priznajemo, malo smo zavidni dok gledamo fotke naših slavnih ljepotica u toplijim krajevima

Za razliku od nas koji hladne mjesece provodimo umotani u šalove i kapute, Nina Badrić, Viktorija Rađa i Lana Jurčević svoja zimovanja provode u kupaćima i - toplim krajevima. 
Nina Badrić maše ti s Maldiva! Ondje je otputovala i uživa u ljetu, a odvažila se i na fotografiju u kupaćem kostimu!  "Izgledaš senzacionalno", poručila joj je prijateljca, glumica Bojana Gregorić Vejzović, a Jelena Rozga uz komentar ' Op, op kolegice'  dala je naslutiti kako se i njoj sviđa novo Ninino izdanje, koje su primjetili brojni obožavatelji! Komplimenata na Nininu istesanu figuru je  sve više pa jedva čekamo neku novu fotografiju u ljetnom izdanju ove popularne pjevačice!
Nina odmori, zaslužila si!

 

Ola 👋🏻😚☀️👙🐬

Objavu dijeli Nina Badric (@badrich)


Odmara i Viktorija Rađa u društvu supruga Dine! Njih dvoje brćkaju se na bajkovitim plažama Tajlanda. Voditeljica Marijana Batinić uz fotografiju je stavila komentar TOP koji, bilo da se odnosi na plažu ili Viktorijin izgled – apsolutno ima smisla! 
 

 

Čujem da je doma pao snijeg🌴🌴🌴🐠🐠👙@jadevtales #thailand #summervibe #palmtrees

Objavu dijeli Viktorija7 (@viktorija7777)

Baš kao i hvalospjevi na zimski odmor u vrućim krajevima pjevačice Lane Jurčević! I ona je u kupaćem, i ona je svjesna da nam malo vadi mast ovakvom fotkom, a evo i dokaza!
"Imam grižnju savjesti što objavljujem ovakve slike jer znam da mi se vi doma smrzavate. Uskoro vam se pridružujem pa ćemo zajedno patiti!" – napisala je Lana na svom Instagram profilu. Sad se već vratila pa s nama 'zajedno pati'. 

A pogledaš li bolje fotografije ove tri zvijezde u kupaćim kostimima, shvatit ćeš da imaju nešto zajedničko! A to možeš od njih prekopirati i ti! Naime, jesi li primjetila da Nina, Lana i Viktorija dok poziraju uvijek jednom nogom prekriju drugu, stanu na prste tako dobiju idealnu figuru koja ih vizualno čini jos vitkijima! Pa dok se i ti ne otisneš u neke toplije krajeve, možeš vježbati savršenu pozu ispred okićenog bora – jer fotografije s dočeka moraju briljirati! Znači, noga preko noge, tj. blago jednom nogom prekrij drugu, nabaci osmijeh i fotkom osvoji puno lajkova!

Photo: Instagram

Komentari 0