Stars

Cameron Diaz, nekad najplaćenija glumica Hollywooda, otkriva zašto više nikad neće glumiti

  • Cameron Diaz bila je jedna od najplaćenijih američkim glumica, no odlučila se povući iz svijeta glume
  • Pruznaje kako joj slava ne nedostaje već je posvećena obiteljskom životu i braku s pjevačem Benijem Maddenom
  • Sprema nove projekte daleko od kamera, a šuška se kako se vraća  u modni biznis i pokreće vlastitu odjevnu liniju

Cameron Diaz je prošle godine iznenadila svjetsku javnost odlukom da se povlači iz glumačkog svijeta. Svoj posljednji film "Anne" snimila je 2014. godine, a nakon toga je odlučila uzeti stanku. "Dvadeset godina stalno putujem i živim na filmskim setovima. U jednom sam trenutku shvatila da uopće ne znam tko sam ni gdje pripadam." - otkrila je tada. No, glumačka pauza je potrajala četiri godine i rezultirala konačnom odlukom o prestanku bavljenja glumom.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Cameron Diaz na jednom od svojih posljednjih pojavljivanja na crvenom tepihu 2014.

Možda vas zanima Riješi kviz i otkrit ćemo ti kakva si na plaži! Možda se iznenadiš! Rubrika Life&style Life&style

"Gluma mi uopće ne nedostaje"

A da u svojoj odluci ustraje te da joj gluma uopće ne nedostaje ova je 46-godišnjakinja otkrila u intervjuu povodom proslave 25 godina časopisa InStyle. "Postala sam slavna kada sam imala 22 godine, znači prije 25 godina - to je dugo vremena. Način na koji ja to gledam je da sam pola života dala javnosti" - otkrila je. Premda je svojedobno bila jedna od najplaćenijih hollywoodskih glumica, zasitila se reflektora i odlučila posvetiti privatnom životu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“I started [experiencing fame] when I was 22, so 25 years ago—that’s a long time. The way I look at it is that I’ve given more than half of my life to the public. I feel it’s OK for me to take time for myself now to reorganize and choose how I want to come [back] into the world. If I decide to,” @CameronDiaz says in our September issue. “You know, I think the 40s are the best decade. You just get to be real with yourself, and you can also make necessary changes because you have the experience of looking back on four decades. You get to let go of giving a shit about anything. It’s such a relief.” More on returning to the spotlight on her own terms at the link in bio. #InStyle25 | Photographed by @camillaarmbrust; Styled by @rebeccarams

Objavu dijeli instylemagazine (@instylemagazine)

Možda vas zanima Od koga se naslijedi ljepota? Obiteljske fotografije ovih zvijezda to jasno pokazuju Rubrika Stars Stars

Usmjerena na obiteljski život

Naime, Cameron je od siječnja 2015. godine u braku s pjevačem američkog rock sastava Good Charlotte, Benijem Maddenom. Objava njihove veze je iznenadila mnoge koji nisu mogli povezati ovu "ljepoticu i zvijer" te su im predviđali kratkotrajnu avanturu. Ipak, pokazalo se kako je upravo šest godina mlađi Benji pravi muškarac za nju. "Moj suprug je najbolji. Izvrstan je čovjek i partner. Udaja za njega bila je najbolja stvar koja mi se ikad dogodila." - otkrila je te nadodala kako je vrlo zahvalna na njemu. O njihovom odnosu vrlo rijetko priča medijima, ali je priznala je da im, kao i u svakom braku ne cvjetaju uvijek ruže već je potrebno ulagati trud u održavanje odnosa. Djelomično je i to razlog zbog kojeg se odlučila povući iz javnosti i usmjeriti ka obiteljskom životu.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram
Možda vas zanima Žene sve više ovako uklanjaju dlačice s nausnice i brade! Rubrika Life&style Life&style

Nove poslovne prilike

Što se poslovne situacije tiče, Cameron ne miruje već je svoj fokus usmjerila na nova tržišta. Bavi se aktivizmom i uključena je u lifestyle projekte, a okušala se i kao spisateljica te je izdala dvije knjige. Po svemu sudeći, njezin idući projekt bit će vezan za svijet mode. Šuška se kako Cameron priprema liniju odjeće, a veliku podršku joj u tome daju prijateljica Gwyneth Paltrowe i šogorica Nicole Richie koje su obje vlasnice vlastitih modnih marki. Također, ovo ne bi bio prvi put da se okušala u modnom svijetu jer je iz njega i potekla te joj je karijera modela pripomogla u ostvarivanju prvih filmskih uloga. Po svemu sudeći, Cameron uistinu uživa u novom poglavlju svog života.

 

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0