Stars

BFF momenti 2017. koji će te raznježiti

Izljevi prijateljstva domaćih i stranih zvijezda ove su godine preplavile društvene mreže, a evo nekih koji su nas se posebno dojmile

Dirljive, smiješne, 'vruće' - takve su celebrity objave koje su obilježile 2017. godinu! Izljevi prijateljstva domaćih i stranih zvijezda ove su godine preplavile društvene mreže, a evo nekih BFF trenutaka koji će se pamtiti i nakon što je ispratimo! 

Selena Gomez i Francia Raisa

Dirljivom je objavom na Instagramu iz bolničkog kreveta pjevačica Selena Gomez otkrila strogo čuvanu tajnu! Osim sto je svijetu otkrila da je bila na transplantaciji bubrega, mnoge je rasplakala i riječima upućenim svojoj donorici – najboljoj prijateljici Franciji Raisi.
'Svjesna sam da su mnogi moji obožavatelji primijetili kako me tijekom ljeta baš i nije bilo u javnosti te su se postavljala pitanja zašto ne promoviram svoje pjesme. Pa, ovako. Saznala sam da, zbog lupusa, moram otići na transplantaciju bubrega, stoga sam ljeto provela u oporavku. To je nešto što sam morala napraviti i nadam se da ću uskoro s vama podijeliti cijeli svoj put koji sam prošla proteklih mjeseci. Do tada želim ovako javno zahvaliti svojoj obitelji i nevjerojatnom timu doktora za sve što su napravili za mene tijekom i nakon operacije. I, na kraju, ne postoje riječi kojima bih mogla zahvaliti svojoj divnoj prijateljici Franciji Raisi. Dala mi je nevjerojatan dar i žrtvovala se donirajući mi svoj bubreg. Nevjerojatno sam blagoslovljena. Volim te puno, sestro.' – napisala je pjevačica uz sliku gdje se ona i Raisa drže za ruke u bolničkom krevetu!

 

I’m very aware some of my fans had noticed I was laying low for part of the summer and questioning why I wasn’t promoting my new music, which I was extremely proud of. So I found out I needed to get a kidney transplant due to my Lupus and was recovering. It was what I needed to do for my overall health. I honestly look forward to sharing with you, soon my journey through these past several months as I have always wanted to do with you. Until then I want to publicly thank my family and incredible team of doctors for everything they have done for me prior to and post-surgery. And finally, there aren’t words to describe how I can possibly thank my beautiful friend Francia Raisa. She gave me the ultimate gift and sacrifice by donating her kidney to me. I am incredibly blessed. I love you so much sis. Lupus continues to be very misunderstood but progress is being made. For more information regarding Lupus please go to the Lupus Research Alliance website: www.lupusresearch.org/ -by grace through faith

Objavu dijeli Selena Gomez (@selenagomez)

 

Severina Kojić i Danijela Martinović

Razbuktala se u 2017. prijateljska ljubav između Severine i Danijele koja nekako tinja već godinama. Ipak, tek se nedavno dogodio onaj 'klik' pa njihove društvene mreže 'gore' od zajedničkih fotografija uz hashtagove #zauvijekzajedno i #sestre! Naime, upravo je Severina zaslužna za promjenu imidža i glazbenog zaokreta u Danijelinoj karijeri! Osmislila joj je stajling i pomogla u potrazi za idealnim pjesmama, kao što je novi hit 'Telefon'! 
"Bila mi je čast sudjelovati kao producent i tražiti za Danijelu pjesme koje će je opet prikazati u najljepšem svjetlu. Predivno otpjevano, emotivno i kako samo ona zna... Ponosna sam na nju ❤", poručila je Severina.
'Sestre' je vjerujemo dodatno spojio i angažman u mjuziklu 'Naša bila štorija', a najavile su i zajednički duet! 

 

#splitemoj #sestre #newsingle #volimstosevolimo @severina #zauvijekzajedno

Objavu dijeli Danijela Martinović (@danijelamartinovicofficial)


Beyonce i Lady Gaga 

A sjećaš li se dirljive objave Lady Gage koja je početkom rujna otkazala europsku turneju nakon što je hospitalizirana zbog kronične mišićne boli i iscrpljenosti?!  I tu nastupa njezina BFF-ica Beyonce. Naime, prijateljici je u bolnicu poslala duksu iz njezine kolekcije Ivy Park te prekrasan buket ruža uz želje za što bržim ozdravljenjem.
"Hvala, Beyonce, osjećam se voljeno i sretno. Tvoja duksa me grije", zahvalila joj je Lady Gaga putem društvenih mreža.

 

Ekipa Titanica

OMG, kakva fotka! Leo, Kate i Billy zajedno nakon 20 godina! Ove se godine slavi 20-godišnjica otkako je film Titanic ugledao svjetlo dana! Ponovno okupljanje epskih razmjera dogodilo se na humanitarnoj aukciji u St. Tropezu, a uz ovu legendarnu fotku, glumac Billy Zane napisao je: "Banda opet na okupu! Sada spašavamo ledene sante!" 
Titanic! Dobra ideja za večeras, jel' da?! Ova nam je fotografija baš nekako zagrijala srce. 
 

 

Nives Celzijus i Ivana Mišerić

I dok  je more došlo glave Leu  i Kate u Titanicu – prijateljcama Nives Celzijus i Ivani Mišerić upravo je more omogućilo nezaboravne fotke! Tako se ovoga ljeta, nakon što su se jaaako zbližile snimajući emisiju 'Tvoje lice zvuči poznato', opustile u plićaku! Ovaj prijateljski trenutak ostao je urezan u sjećanju brojnih obožavatelja i zaslužio u ulazak na top-listu najprijateljskih momenata u godini na izmaku.

 

I sutra opet budenje u 4...Idem sanjati da sam na moru...Laku noć 😚

Objavu dijeli Nives Celsius (@nivescelsius)

Barack Obama i Richard Branson

Svoje su druženje bivši predsjednik Amerike Barack Obama i njegov prijatelj, bogati biznismen, Richard Branson  - ovjekovječili u videu! Dečki vole kitesurfing, a ovako izgleda kada 'otpuste kočnice' i na tren zaborave ozbiljne poslove kojima se bave!


Taylor Swift i Gidi Hadid
 

Cure su podijelile prijateljski video! Naime, njih dvije zatvorile su se u auto kako bi premijerno poslušale Taylorinu novu pjesmu 'I Don't Wanna Live Forever,' koju, gle čuda, Taylor pjeva u duetu s Giginim dečkom – Zaynom Malikom! Prijateljice služe baš za to – uvijek su uz tebe kada zatreba!

A tvoj favorit? Baci se na prelistavanje albuma ili skrolanje po mobitelu... Sigurno je sve prepuno BFF trenutaka koji su obilježili tvoju 2017!

 

Photo: Instagram

Komentari 0