Stars
Vjenčanje Kitty Spencer

Bajkovito! Pogled iza kulisa spektakularnog vjenčanja nećakinje lady Di u videu objavljenom na godišnjicu braka

  • Lady Kitty Spencer (31) podijelila je video vjenčanja na svoju prvu godišnjicu braka sa suprugom Michaelom Lewisom (63)
  • Nećakinja princeze Diane udala se za milijunaša rođenog u Južnoj Africi u Villi Aldobrandini u Frascatiju
  • Proslavama tijekom vikenda prisustvovali su prijatelji, uključujući Pixie Lott i markizu od Batha

Lady Kitty Spencer podijelila je video koji nudi pogled iza kulisa njenog raskošnog vjenčanja s poduzetnikom Michaelom Lewisom kako bi obilježili svoju prvu godišnjicu braka.

Nećakinja princeze Diane udala se za multimilijunaša (rođenog u Južnoafričkoj Republici) u Villi Aldobrandini u Frascatiju, prekrasnoj seoskoj vili s pogledom na Rim, 24. srpnja 2021. godine. Proslava je trajala četiri dana, a nazočili su joj bliski prijatelji, uključujući pop zvijezdu Pixie Lott i markizu od Batha. Stručnjak je procijenio da je dan vjenčanja koštao više od milijun funti (8.861.011,93 kuna).

Možda vas zanima Jennifer Lopez udala se za Bena Afflecka u ove dvije vjenčanice, koja je ljepša? Rubrika Stars Stars

Fotografije koje su tada podijeljene dale su trenutke dana, uključujući mladenkinu garderobu Dolce & Gabbana haljina po mjeri, ali novi video Lady Kitty daje dosad najjasniji pogled na intimno vjenčanje. Jednominutna snimka bilježi ceremoniju u dvorištu, elegantan prijem i spektakularan vatromet. Što je najintrigantnije, prikazuje i iskrene trenutke između Lady Kitty i njezina supruga, koji se inače sramežljivo krije od javnosti.

Par blista dok hodaju ruku pod ruku niz prolaz i nalaze vremena za miran zajednički trenutak daleko od svojih gostiju. Videozapis završava snimkom gospodina Lewisa kako je zagrlio svoju nevjestu dok ona nježno naslanja glavu na njegovo rame.

Majka mladenke, Victoria Aitken, prva supruga Charlesa, Earla Spencera, pojavljuje se u videu, kao i brat Lady Kitty Louis, vikont Althorp. 

Video, koji je snimio vodeći talijanski snimatelj vjenčanja Marco Caputo i podijelio ga na Instagram računu Lady Kitty, postavljen je na riječi iz jednog od svadbenih govora, premda  govornik nije identificiran. Kaže: „Vidio sam kako njihova ljubav hvata maha, zatim raste i učvršćuje se uz svu sreću, uzbuđenje i povremenu borbu koja s tim dolazi. Vidio sam nježnost i odlučnost u oboje, a mene, brižnog promatrača, ispunilo me je radošću vidjeti prijatelja koji je već imao tako važno mjesto u mom srcu, i onu koja ga je tako lako osvojila, kako će usrećiti jedni druge. Kako ne biste samo svjedočili ovom jedinstvu, osjetite ga nečim što je jače od zakona Božjih, jače od zakona ljudskih.“ 

Video počinje kadrovima Lady Kitty i gospodina Lewisa kako se spremaju u odvojenim sobama u talijanskom imanju iz 17. stoljeća. Mladenka, koja je globalna ambasadorica brenda Dolce & Gabbana, blistala je u jednoj od pet haljina koje je nosila tijekom vikenda.

Čipkasta haljina s visokim ovratnikom inspirirana viktorijanskim stilom imala je ženstvene puf rukave i stegnuti struk. Alta Moda odjel Dolce & Gabbana proveo je oko šest mjeseci stvarajući vjenčanicu u svojoj tvornici za vezenje i ateljeu u Milanu.

Lady Kitty niz stepenice vile u dvorište ispratila su njezina braća Louis, vikont Althorp i Samuel Aitken, ali do oltara je hodala sama, sugerira video. Par je izmijenio zavjete između cvjetnih lukova. Za glazbu su se pobrinuli pijanist i pjevač smješteni s desne strane para. Gospodin Lewis nosio je kipu (jarmulku, židovsku kapu), a smatra se da je Lady Kitty prije ceremonije dobila upute o židovskoj vjeri.

Nasmijani mladenci vratili su se do prolaza držeći se za ruku dok su gosti bacali konfete pastelnih boja u zrak. Kad je sunce počelo zalaziti, prijatelji i obitelj sjeli su za okrugle stolove sa zlatnim posuđem i priborom za jelo, salvetama 'K&M' i personaliziranim jelovnicima. Prekrasni svijećnjaci s mekim i bijelim cvjetovima i vijugavim zelenim lišćem dodali su romantični štih ionako slikovitom okruženju.

Slavlje se nastavilo uz ples i glazbu uživo, a večer je završila spektakularnim vatrometom.

Lady Kitty i Michael Lewis obznanili su svoju vezu 2019., a prvi put su viđeni u zajedničkoj šetnji u New Yorku. Za razliku od svoje supruge, modela plave krvi, modni tajkun g. Lewis radije se drži podalje od očiju javnosti i društvenih mreža. Otac troje djece, koji je pet godina stariji od oca Lady Kitty, zaprosio je manekenku malo prije Božića 2019. godine. 

Lady Kitty imala je tjedan dana dugu djevojačku zabavu u Italiji s dijelom svojih najbližih prijatelja. Glavni događaj održao se u subotu u Villi Aurelia koja košta 20.000 funti dnevno (177.304,17  kuna) i nudi panoramski pogled na Rim.

Lady Kitty, globalnu ambasadoricu za D&G, podržale su njezine sestre Eliza i Amelia (30), dva brata i njezina majka na raskošnom vjenčanju koje je održano tijekom dugog vikenda nakon kojeg je uslijedio medeni mjesec dug mjesec dana. Također je bilo prisutno troje odrasle djece gospodina Lewisa iz prethodnog braka. Smatra se da je Lady Kitty uspostavila snažne odnose s djecom svog supruga.

Možda vas zanima Kako organizirati savršeno vjenčanje, korak po korak u 12 mjeseci, otkriva organizatorica vjenčanja Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram

Komentari 0