Stars

Antonija ti otkriva svojih 8 najdražih proljetnih komada

Nisi još stigla u proljetni shopping kojim ćeš obnoviti svoju ovosezonsku kolekciju !? Ili imaš već toliko toga u svom ormaru i ne želiš potrošiti više niti kune na kupnju pa želiš izvući one komade koji su ovosezonski hit!?  Možda je pravo vrijeme da zaviriš u našu modnu priču u kojoj poznata voditeljica otkiva što će biti njezin zaštitini znak ovog proljeća

Ako si ti jedna od onih 160 000 followera koji svakodnevno prate instagram RTL-ove voditeljice Antonije Blaće u potrazi za modnom inspiracijom zasigurno ćeš se oduševiti njezinim razotkrivanjem za miss7.  Popularna nam voditeljica donosi svoje omiljene must have komade ovog proljeća. A kako je Antonija postala prava modna influencerica, vjerujemo kako ćemo ove komade sve više viđati na ulicama.  

1. Lagana haljina s printom.
Haljina je uvijek dobar izbor, štedi vrijeme kad žuriš, a ženstvena je. Možeš je kombinirati uz sve  - uz čizme iznad koljena, do trendy tenisica! 

 | Autor:
2. Više sam casual tip i ovo je moj omiljeni komad svako proljeće - dobra maslinasto zelena parka.
Nikada ne izlazi iz mode. I baš sam sretna zbog toga. Naravno, to ne znači da imam jednu – kako je stalno IN i ja s pažnjom biram neke nove modele:)

 | Autor:
3. Messy pletenica.
Apsolutni hit ove sezone. Frizura koja diže svaku kombinaciju! Imaš li kosu koja se ne može zbog dužine splesti u ovakvu ljepoticu - NE OČAJAVAJ! Ovaj dodatak možeš nabaviti i stavljati ga po potrebi!

 | Autor:
4. Dobar sako.
Iako se još furaju' oversized krojevi, ovakav dobar, strukirani sako/košulja mi je favorit ovog proljeća.

 | Autor:
5. Neki detalj s uzorkom.
Kod mene je to ovog proljeća jakna. 

 | Autor:

6. Barem dva dobra para sandala s remenčićima.
Uvijek izgledaju elegantno pa čak i na traper kombinaciju. Kad nađem par koji mi dobro stoji – odmah kupim u nekoliko boja i bezvremenske su!

 | Autor:
7. Šiške. Treba li objašnjavati? Mekano, nježno, opušteno. Meni pravo otkriće.

 | Autor:

8. Tenisice, tenisice, tenisice.
Moja omiljena obuća. Od oldschool modela do najmodernijih. Ovog proljeća nema pravila – kombiniraju se uz sve! Trenutno su mi jedne od omiljenih ove bijele, koje osim uz ovu casual varijantu mogu kombinirati i uz nešto ženstvenije komade! Tenisce su zakon!

 | Autor:

 

Photo: Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • antun43

    seljak je bila to će i ostati zauvjek