Stars

Anita Dujić emotivnom fotkom objavila da je na svijet donijela malu Lily!

Hrvatska trendseterica, influencerica i dizajnerica nakita Anita Dujić s partnerom Duncanom Broadfootom dobila prvo dijete, djevojčicu Lily

Crno-bijela fotografija malih ručica koje stišću odraslu, žensku ruku, s natpisom "Welcome Lily Broadfoot, jasno je dala do znanja kako je Anita Dujić rodila djevojčicu. Emotivna fotografija je u pola sata nakon objave prikupila preko 1000 likeova, te brojne čestitke. Lijepoj mami Aniti su čestitale kolegice Iva Šulentić, Nevena Rendeli Vejzović, Ana Miščević, Lejla Filipović, Petra Kurtela, Nataša Janjić te brojne, a i mi smo se priključili čestitkama.

Anita nas je posljednjih devet mjeseci oduševljavala svojim trudničkim fotografijama na Instagramu, a mnogi su je proglasili i najbolje odjevenom domaćom trudnicom. Konkurencija za tu titulu je bila itekako žestoka - Nataša Janjić (koja je još uvijek u slatkom iščekivanju), Janica Kostelić i Nevena Rendeli su samo neke od poznatih Hrvatica koje su odlično izgledale za vrijeme trudnoće.

 | Autor: instagram @janko_popovic_volaric instagram @janko_popovic_volaric

Atraktivnoj Aniti Dujić ovo je prvo dijete i to iz veze s londonskim glumcem Duncanom Broadfootom, s kojim rado posjećuje Hrvatsku, a posebno našu divnu obalu!

Photo: instagram @janko_popovic_volaric

Komentari 0