Stars

Andrej Plenković sudjeluje na koncertu s Meghan, Harryjem i J. Lo. Žele ponovno ujediniti svijet?

  • Ne, nije šala! Premijer Andrej Plenković pridružit će se vojvodama od Sussexa  u kampanji koja zagovara cijepljenje protiv Covida-19
  • S tim ciljem je organiziran veliki koncert na kojem će između ostalih nastupati i Jennifer Lopez te Foo Fightersi
  • Događaj će biti snimljen unaprijed i premijerno emitiran 8. svibnja, a hrvatski premijer će se uključiti video porukom podrške

Međunarodna humanitarna organizacija Global Citizen organizira veliki zajednički koncert s ciljem ubrzanja globalne akcije cijepljenja protiv Covida-19. Ovom inicijativom žele potaknuti ljude diljem svijeta da uplate donacije Covaxu, programu cijepljenja u siromašnijim zemljama. Predsjedavanje kampanjom povjereno je princu Harry i njegovoj supruzi Meghan Markle, a vojvode od Sussexa su već revno pristupili ispunjavanju svog zadatka.

"Tijekom protekle godine, svijet je iskusio bol, gubitak i mučenje. Sada se moramo oporaviti - zajedno. Ne smijemo nikoga zanemariti. Svima će nam biti bolje, svi ćemo biti sigurniji kada svi svugdje mogu doći do cjepiva. Moramo se zalagati za pravednu distribuciju cjepiva i tako osnažiti vjeruju u našu zajedničku čovječnost. Taj cilj ne može biti ključniji i važniji", poručili su u zajedničkoj izjavi.

 | Autor: Pixsell/agefotostock Pixsell/agefotostock Meghan Markle i princ Harry

Možda vas zanima Harry i Meghan imenom svoje curice odat će počast Lady Di, ali to neće biti ime Diana Rubrika Stars Stars

Poznata glazbena imena

Na koncertu će nastupiti Jennifer Lopez, H.E.R, Eddie Vedder, J Balvin te Foo Fightersi. Posebni gosti koncerta su glumci Ben Affleck i Sean Penn, influencerica Chrissy Teigen te talk show voditelji Gayle King, Jimmy Kimmel i David Letterman. Voditeljsku palicu preuzet će pjevačica Selena Gomez.

Koncert će se snimiti na stadionu SoFi u Los Angelesu, a emitirat će se 8. svibnja na televizijskim postajama ABC i CBS te na radijskoj mreži iHeartMedia.

 | Autor: Getty Images Getty Images

Jennifer Lopez i Alex Rodriguez su se pomirili? Izašli su na večeru na mjesto prvog dejta

Prisustvovanje političkih dužnosnika

Planirano je i pojavljivanje američkog predsjednika Joea Bidena kojem će se na pridružiti njegova supruga Jill i potpredsjednica SAD-a Kamala Harris. Od političara, na ovom događanju bi se trebali sudjelovati i francuski predsjednik Emmanuel Macron, kanadski premijer Justin Trudeau te predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković, koji će se uključiti video porukom podrške.

 | Autor: Goran Stanzl/PIXSELL Goran Stanzl/PIXSELL Andrej Plenković

Možda vas zanima Lice nježnosti... Andrej Plenković objavio privatnu sliku na Instagramu u situaciji u kakvoj ga nemamo prilike vidjeti Rubrika Stars Stars

Sudjelovanje potvrdio i glasnogovornik

Sudjelovanje našeg premijera za 24sata je potvrdio i njegov glasnogovornik Marko Milić, kazavši sljedeće: "Inicijativa Global Citizen pozvala je premijera Plenkovića da sudjeluje u kampanji  za globalno osvještavanje o važnosti cijepljenja. On će se na koncert uključiti videoporukom podrške. Partner Global Citizenu je Europska komisija."

Portal 24sata ujedno doznaje da premijerova videoporuka kojom će se uključiti glasi: "Sudjelovanjem u inicijativi Global Citizen, koju će Hrvatska nastaviti podržavati, na međunarodnoj razini jačamo svijest o važnosti cjepiva. Poruka je da se pandemiju COVID-19 jedino može pobijediti onda kada većina svjetske populacije bude u poziciji da može primiti cjepivo."

 

 

Maja Šuput u svom prvom javnom nastupu nakon poroda za novi broj miss7 magazina otkriva otkud je došla ideja da se sin zove Bloom
 

 

 
Photo: INSTAGRAM/PIXSELL
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ExtrenmeUslugazajma

    Trebate li zajam? Morate se prijaviti za ekstremne zajmove i oni daju zajam u iznosu od 2,5 posto koji se primjenjuje danas i bit ćete zahvalni. Kontaktirajte ih na sljedeće načine. Whatsapp: +1 (631) 458-5021 E-adresa: Extremeglassloans20@gmail.com Vrijedni su povjerenja ... prikaži još!