Stars

Lice nježnosti... Andrej Plenković objavio privatnu sliku na Instagramu u situaciji u kakvoj ga nemamo prilike vidjeti

  • Navikli smo viđati premijera Andreja Plenkovića u ozbiljnim situacijama, a privatni život vješto skriva
  • Premijer je na svom Instagram profilu objavio situaciju u kojoj ga dosad nismo imali prilike vidjeti
  • Na fotografiji pozira s trogodišnjom kćerkicom Milom koja je odjevena u kostim Snjeguljice

O predsjedniku Vlade Andreju Plenkoviću često čitamo kad su u pitanju ozbiljne stvari te službena putovanja i sastanci. No, kad je riječ o privatnom životu, premijer ga voli držati za sebe. O njemu se zna veoma malo, a obiteljske fotografije u javnosti prava su rijetkost. Upravo nas je zato iznenadio svojom posljednjom objavom na Instagram profilu. Na slici pozira u zagrljaju s kćerkicom Milom (3) koja je odjevena u kostim Snjeguljice. Uz fotografiju je napisao: ''Maleni u maškare, a veliki na put!''. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrej Plenković (@plenkovic.andrej) on

Ova fotografija je prva tog tipa na njegovom Instagram profilu, a odmah je naišla na brojne reakcije pratitelja. Inače, premijera se rijetko može vidjeti s obitelji u javnosti, tek poneka slika u šetnji špicom ili u kazalištu sa šestogodišnjim sinčićem Mariom. 

Možda vas zanima Ana Plenković pojavila se nakon dugo vremena sa suprugom u javnosti - i zablistala! Rubrika Stars Stars

Također, u listopadu 2017. godine smo imali i jedno od rijetkih obiteljskih pojavljivanja i to u Vatikanu kad se obitelj susrela s papom Franjom. Skladna obiteljska fotografija oduševila je javnost. 

 | Autor: Lana Slivar Dominic/PIXSELL Lana Slivar Dominic/PIXSELL

O premijerovoj supruzi Ani Maslać Plenković ne zna se puno, a njezina pojavljivanja u javnosti prava su rijetkost. Poznato je samo da su se premijer i samozatajna Dubrovčanka upoznali u Saboru i to preko zajedničkih prijatelja, a u to vrijeme Ana je radila kao šefica Službe za pravne poslove i ljudske potencijale. Par se vjenčao u listopadu 2014. godine u prisustvu kumova, a nakon dva mjeseca im je stiglo prvo dijete, a početkom 2017. godine rodila se i djevojčica Mila.

 

Ida Prester demonstrirala nam je kako napraviti samopregled dojki. miss7 te podsjeća da pozoveš prijateljicu s kojom ćeš sklopiti #pinkypromiss - obećanje uz koje ćete lakše razviti naviku redovitog samopregleda dojki.



 
Photo: Instagram/Getty

Komentari 0