Stars

Ana Bučević udala se za srpskog glazbenika, zašto je buket predala Ivi Todorić?

  • Poznata motivacijska govornica Ana Bučević udala se za Marka Nikolića
  • Na vjenčanom slavlju bila je i Iva Todorić
  • Lijepe trenutke s vjenčanja Iva je objavila na svojem Instagramu 

Splitska motivacijska govornica Ana Bučević (43), proteklog vikenda uplovila je u bračnu luku sa srpskim glazbenikom Markom Nikolićem. Sretnu vijest njeni brojni prijatelji podijelili su na Instagramu, a među njima bila je i Iva Todorić (46).

Iva je na svojem profilu čestitala sretnim mladencima, a otkrila je i kako je na proslavi od Ane dobila njen svadbeni buket koji joj je Ana uručila uz lijepu poruku. Na fotografijama se može vidjeti i njena raskošna crvena haljina, s motivima srca.

Vjenčanje je održano u subotu, a mnoštvo fotografija sa slavlja brzo se proširilo Instagramom. Iva Todorić također je bila među uzvanicima, a na svojem Instagramu podijelila je fotografije mladenaca, njihov prvi ples, ali je otkrila i kako je upravo njoj Ana u lijepoj gesti predala svoj buket.

Hana Huljić I Petar Grašo Možda vas zanima Petar Grašo konačno otvorio dušu: "Ovo će biti prekrasna godina! Spreman sam biti otac“ Rubrika Stars Stars

Iva i Ana dugogodišnje su prijateljice i često zajedno provode vrijeme, a Iva posebno uživa u Aninim duhovnim predavanjima.

„Buket neću baciti, jer ovdje među vama je jedna žena koja živi ljubav svaki dan i ako je itko zaslužio da živi ljubav, to je ona. Ona diše ljubav. Ona gleda očima ljubavi. Ljubavi moja, dao Bog da našla muškarca kakvog ja znam da zaslužuješ. Ja želim ovaj buket dati tebi i želim da jednom gledamo ljubav kakvu ja ovaj tren živim da ti živiš“ poručila je Ana Bučević svojoj prijateljici u emotivnoj poruci.

 | Autor: Instagram@gisou Instagram@gisou

Iva je bila ugodno iznenađena, a osmijeh nije skidala s lica. Gesta njene prijateljice ju je oduševila, a fotografijama se odmah pohvalila na svojem Instagramu. „Moja Ana je odlučila da sam ja sljedeća“, napisala je u opisu fotografije Iva Todorić.

Uz drugu fotografiju koju je objavila s novopečenim bračnim parom, Iva im je poručila: „Sve što bih vam poželjela, vi već živite. Volim vas.“

Možda vas zanima Iva Todorić ne skriva koliko uživa u ljubavi! Mlađahnog dečka ponovno je povela na krstarenje Rubrika Stars Stars
 
Photo: Instagram@gisou
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    kao i severina