Stars

Američki mediji bruje da Miley i Liam čekaju djevojčicu, reakcija navodne mame je urnebesna

Još nije prošlo niti mjesec dana od tajnog vjenčanja Miley Cyrus i Liama Hemswortha, a šuškanja da je 26-godišnja pjevačica trudna sve su glasnija

Nakon što su se 23. prosinca 2018. godine u tajnosti vjenčali, krenula su šuškanja da 26-godišnja pjevačica Miley Cyrus i 28-godišnji glumac Liam Hemsworth čekaju svoje prvo dijete. Vijest je prvi prenio OK! magazin čiji su izvori otkrili da je ''Miley na sedmom nebu jer nosi Liamovo dijete''. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Osim toga, izvor je za OK! već otkrio i spol. ''Djevojčica je, to je upravo ono čemu su se ona i Liam nadali'' - tvrde dobro upućeni. Dijete koje će navodno stići sredinom godine bit će kruna veze Miley i Liama koja je počela 2009. godine. Par se upoznao na snimanju filma 'Posljednja pjesma'. Tri godine kasnije par se zaručio, ali veza je potom krenula burno. Prekidali su i mirili se više puta, a iznenadno božićno vjenčanje mnoge je iznenadilo. ''Nije im bilo hitno sve dok nisu čuli ove uzbudljve vijesti.'' - kaže izvor koji, osim toga tvrdi, da je brzo širenje obitelji bilo u planu bračnog para Hemsworth. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Želju za roditeljstvom pojačalo im je iskustvo požara u Malibuu, u rujnu 2018. godine, u kojem su izgubili kuću. Požare su preživjeli njihovi kućni ljubimci, a snažne emocije koje su tada iskusili pomogle su im da shvate da žele biti roditelji. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Izvor magazina OK! očito je blizak ovoj obitelji jer čak i zna kako je Miley prenijela Liamu sretne vijesti. ''Nedugo nakon što su izgubili kuću, Miley je bila u Tennesseesu, a Liam u Kaliforniji. Liam je rekao da želi čuti neke dobre vijesti,a  Miley mu je rekla da ima upravo takve. Tada je uplakanom Liamu otkrila da čekaju curicu'' - prepričao je izvor koji tvrdi da je mlada obitelj sretne vijesti odmah podijelila sa svojim roditeljima te da je Mileyina mama odmah briznula u plač.
Budući bake i djedovi navodno jedva čekaju da beba Hemsworth dođe na svijet. Ipak, Miley se oglasila na Twitteru i nikome nije baš posve jasno što je htjela poručiti. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Iskoristila je šalu s jajetom koje je postalo viralni hit i rekorder lajkova na Instagramu te napisala ''I'm not Egg-xpecting, but it's Egg-celent to hear everyone is so happy for us... we're happy for us too! Egg-cited for this next chapter in our lives.'' - napisala je pjevačica. Iako je njena šala krajnje nezahvalna za prijevod, čini se da je htjela reći da nije trudna, ali da joj je drago čuti da su svi sretni zbog njih. ''I mi smo sretni zbog nas. Uzbuđeni smo zbog novih poglavlja u našim životima'' - zaključila je Miley i ostavila nas s upitnicima iznad glave. Osim toga, dodala je da želi da je svi ostave na miru i nastave buljiti u jaje. 

 

Još uvijek nećemo uputiti čestitke, sačekat ćemo konačne potvrde da se Miley pridružila baby boomu za 2019. godinu! Ali u svakom slučaju, jedva čekamo vidjeti njihovo novo poglavlje! 

Photo: instagram @janko_popovic_volaric

Komentari 0