Stars
Adriana Ćaleta-Car uživa s obitelji u Francukoj

Adriani Ćaleti-Car oko malog Maura pomaže i mama, objavile su i zajedničku fotografiju iz Francuske

  • Adriana Ćaleta-Car prije mjesec dana u Francuskoj je rodila sinčića Maura 
  • Da uživa u majčinstvu dala je do znanja objavivši nekoliko obiteljskih fotografija
  • Svojim pratiteljima sada je i pokazala kako joj je u posjet došla i mama iz Dubrovnika 

Adriana Ćaleta-Car trenutno uživa u obiteljskoj sreći u Francuskoj uz svog supruga, hrvatskog nogometnog reprezentativca, Duju Ćaletu-Cara i njihovog sinčića Maura starog samo mjesec dana. Čari roditeljstva lijepa Dubrovkinja proživljava daleko od svog rodnog grada, no ni udaljenost je ne može razdvojiti od njezine obitelji. Naime, u Francusku je stigla Adrianina mama, a dvije Dubrovkinje objavile su i zajedničku fotografiju. Jasno je od koga je Adriana naslijedila ljepotu i atraktivnost!

Možda vas zanima Adriana Ćaleta-Car podijelila je preslatku fotografiju sinčića Maura Rubrika Life&style Life&style

Adriana Ćaleta Car pozira s mamom | Autor: Instagram/@marianne_theodorsen Instagram/@marianne_theodorsen Adriana Ćaleta Car pozira s mamom

Dok u ležernom izdanju u trapericama mama i kćer uživaju na suncu u Marseilleu, Adriana se ipak prisjetila i svoje sestre Antonele koja nije mogla doći u Francusku. 

‘’Antonela, nedostaješ nam'', napisala je Adriana uz emotikon srca.

Adriana i Duje Ćaleta-Car podijelili su prvu fotografiju sinčića: "To ovako završi. Moja obitelj"

Koliko joj sestra znači, Adriana je dala do znanja u jednoj od rođendanskih čestitki koje je uputila starijoj sestri. 

"Ti nisi samo moja sestra, ti si moj anđeo čuvar. Možeš me nasmijati čak i kada mi se plače. Moja si zaštitnica, velika sestra, koja je uz mene bila i u teškim i u lijepim vremenima. Volim te cijelim srcem. Sretan ti rođendan", napisala je Adriana u opisu fotografije na Instagramu.

Adriana Ćaleta-Car sa sestrom Antonelom | Autor: Instagram/@marianne_theodorsen Instagram/@marianne_theodorsen Adriana Ćaleta-Car sa sestrom Antonelom

Vjerujemo kako Dubrovkinja s magisterijem iz prava ima punu podršku obitelji iz svog grada, a da sa svojim suprugom uživa u prvim danima majčinstva vidljivo iz njezinih Instagram objava.

Atraktivna supruga nogometaša dobila je i mnoštvo komplimenta na račun svog izgleda s obzirom na to da je nedavno rodila. Mnogi se nisu mogli načuditi njezinoj vitkoj liniji koju je pokazala samo dvadesetak dana nakon poroda uskočivši u kratke treper hlače. 

Adriana Ćaleta-Car u šetnji sa sinom Maurom | Autor: Instagram/@marianne_theodorsen Instagram/@marianne_theodorsen Adriana Ćaleta-Car u šetnji sa sinom Maurom

Podsjetimo, Adriana je sinčića Maura na svijet donijela 23. kolovoza u Marseilleu. Kako je Duje nedavno s klubom Olympique de Marseille produžio ugovor, vjerujemo da će sretni supružnici iz Francuske objaviti još mnoštvo predivnih fotografija. 

Photo: Instagram/@marianne_theodorsen

Komentari 0