Stars

Obitelj je najvažnija: 5 strogih pravila koja moraju slijediti djeca Jennifer Lopez

  • Vrlo su vjerojatno mnogi uvjereni kako je imati Jennifer Lopez za mamu jako cool, no i ona kao i mnoge slavne mame ima neka poprilično stroga pravila
  • Iako bi se nekima mogla činiti pretjeranima, J.Lo je uvjerena (kao i sve mame) da je sve što čini u najboljem interesu za njezine blizance Maxa i Emmu
  • Na jednom zlatnom pravilu Jennifer posebno inzistira, a osobito kada je doma

S obzirom na to kojim tempom života Jennifer Lopez živi, usklađivanje brojnih poslovnih obaveza s onim privatnima i životima njezine djece definitivno nije nimalo lak zadatak, no njoj, kao i po pitanju svega ostaloga u životu, roditeljstvo poptilično dobro ide. Više je puta priznala da joj je provođenje kvalitetnog zajedničkog vremena s djecom jako bitno pa je odlučila uvesti jedno pravilo kako bi bila sigurna da ih ništa neće omesti kada konačno dođe vrijeme da budu zajedno.

Možda vas zanima 7 strogih pravila koja moraju poštovati djeca Gwyneth Paltrow - i jedno koje mora pratiti ona sama Rubrika Stars Stars
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Prvo pravilo: "Sunday funday"

Budući da živimo u vremenu u kojem smo okruženi tehnologijom i kada nam razni uređaji lako odvlače pozornost, nakon što je shvatila da su njezina djeca nerijetko zagledana u svoje uređaje, umjesto da provode kvalitetno vrijeme jedni s drugima, Jennifer je odlučila ograničiti njihovo korištenje. Ovo je pravilo nazvala 'Sunday funday', a što znači da Emmi i Maxu nije dopušteno koristiti svoje gadgete tijekom tjedna, ali slobodno mogu svaku nedjelju provesti na internetu ili na igricama.

J.Lo je željela da ju Emme i Max prate na turnejama, a zbog čega su se školovali kod kuće umjesto da idu u školu i sklapaju prijateljstva sa svojim vršnjacima. No, to ne znači da ona nije imala vrlo ozbiljan pristup njihovom obrazovanju. Redovito im pomaže oko  domaće zadaće, pa čak i ako to znači da s njima uči stvari koje možda ni sama ne zna ili ih je još davnih dana zaboravila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

 

Drugo pravilo: Zdrava prehrana

Mnogo pozornosti u obitelji pridaje se prehrani. Jennifer inzistira na tome da njezina djeca jedu zdravo veliku većinu vremena, ali im dopušta povremene cheat obroke i sladoled. Iako se trudila da Max i Emme usvoje vegansku prehranu, blizancima se to nimalo nije svidjelo.

Treće pravilo: Ponašanje u javnosti

Sviđalo se to njima ili ne, blizanci se moraju učiti osjećati ugodno u središtu pozornosti i pod svjetlima reflektora kako bi mogli pratiti mamu na crvenim tepisima i prilikom gostovanja u TV emisijama. Tako imaju striktna pravila kako se smiju ponašati u javnosti te što je dozvoljeno, a što ne, kako ne bi narušili imidž celebrity mame ili možda nanijeli neku štetu reputaciji obitelji.

Četvrto pravilo: Obitelj je najvažnija

Od malena Max i Emme moraju poštovati obiteljske tradicije, a situacija se 'postrožila' od početka pandemije pa djeca moraju  prisustvovati redovitim obiteljskim večerama i okupljanjima. Jlo smatra da je obitelj najvažnija, a s obzirom na vjenčanje s Benom Affleckom, koji ima troje svoje djece, obiteljskih druženja će ubuduće biti još i više. 

Peto pravilo: Nema šminkanja

I 'last but not least': Dok je još u ovoj dobi, Emme se ne smije šminkati, ali s kosom se oboje mogu zaigrati. Tako je njezin brat Max smio obojiti kosu u ljubičasto, ali što se tiče šminke, tu je zabrana još uvijek na snazi.

Renee Zellwegger Možda vas zanima Ove slavne osobe odlučile su ne postati roditelji i nije ih bilo briga što bilo tko misli o tome Rubrika Stars Stars
Photo: instagram @jlo

Komentari 0