Stars

5 izjava Jelene Rozge o ljubavi i braku, od odgovora zašto je solo (Želim da mi život bude lijep!) nadalje

  • Pjevačicu Jelenu Rozgu često se pita o njenom ljubavnom statusu i tome planira li se udati - pa čak i kada je solo
  • Jelena je tijekom godina dala brojne izjave na ovakva pitanja novinara, a mi smo izvukli najdražih 5
  • Do kada će uopće solo žene morati odgovarati na ovakva pitanja? 

Pjevačica Jelena Rozga (44) je imala više dugih veza, od kojih je poznatija ona sa Stjepanom Hauserom, ali se do sada nije udavala. To znači samo jednu stvar - u životu se, baš poput svake druge neudane žene nakon 30-e, naslušala pitanja: "Kad ćeš više?", "A što čekaš mala?" i varijacija na temu.

Možda vas zanima Kad ćeš se više udat? Kad misliš rodit? Do kad će biti 'normalno' ispaljivati ta pitanja Rubrika Miss7 Blog Miss7 Blog

Jeleni je ipak sigurno gore nego nekoj prosječnoj ženi jer joj osim dosadne rodbine ovakva pitanja svako toliko postavljaju i novinari. Zamisli koliko je tek iritantno morati se svako toliko opravdavati javnosti zašto nisi u braku ili odgovarati na pitanje kad ćeš? No, Jelena se s time jako dobro nosi i ne dopušta da ju takva (zastarjela, nepotrebna, a i nepristojna) pitanja pokolebaju.

Pjevačica je nedavno gostovala u Grand Newsu, emisiji TV Granda. Tamo je, među ostalim, ispričala i koji razlozi stoje iza toga što je već nekoliko godina solo. Uz ovu, izvukli smo njene najbolje izjave tijekom godina o tome što misli o ljubavi i braku. 

1. "Želim da mi život bude lijep"

"Ponekad bih to trpjela, sad više ne. Ne da mi se. Ako se ne razumijemo, onda bolje ne. Želim da mi život bude lijep, ispunjen pjesmom, " rekla je Jelena u najnovijem intervjuu za Grand News o tome zašto je solo već neko vrijeme.

2. "Brak je stvar izbora"

U razgovoru za srpski Informer 2019. godine rekla je: "Brak je stvar izbora. Po mom mišljenju, mnogo je važnije imati razumijevanje za svog partnera, biti iskren, biti prisutan."

3. O razlici u godinama

Još 2013. godine Jelena je za srpski Story istaknula kako joj godine i razlika u godinama nisu bitni u vezi. "Ja ću prije pitati nekoga koji je znak u horoskopu nego koje je godište".

4. "Papir trpi svašta, moje srce ne"

"Ne kažem da je brak nešto loše, ali takva vrsta pripadanja nije za mene. Ja vjerujem u pripadanje cijelim bićem i tijelom, u osjećaj povezanosti, poštovanja i emocije. Vjerujem da smo odgovorni prema ljubavi, a ne prema papiru", rekla je Rozga za 24 sata, dodavši: "Papir trpi svašta, moje srce ne".

5. A romantična Jelena itekako vjeruje u ljubav...

"Ljubav je pokretač svega – ljubav prema voljenom, prema prijateljima, prema porodici. Osjećaj da volite i da ste voljeni je nešto što nas čini potpunim, daje nam vjetar u leđa da budemo bolji i pažljiviji prema sebi i drugima," rekla je.

Gotovo pa ne postoji solo žena iznad 30 godina u našem društvu koja nije barem jednom čula pitanje "Kada se misliš udat"? No, ako se i uda, ovdje naravno nije kraj jer onda slijedi novi as iz rukava: "Kada će djeca?" 

Hoćemo li u našem vijeku doživjeti da se kolektivno složimo kako su takva pitanja nepristojna, zastarjela i, na kraju krajeva - potpuno bespotrebna? #jelenaizdrži

Photo: Instagram @rozgajelenaofficial
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar DorisAva

    DorisAva

    Zovem se Doris, želim svima reći o dr. Ogundeleu, sjajnom čaraču koji mi je vratio mog muža u roku od 24 sata, kontaktirajte ga na WhatsApp ili Viber: +27638836445. Ako vam treba bilo kakva pomoć, ovaj čovjek je moćan.
  • manfred

    Ona solo?