Stars

4 vjenčanja koja su podigla puno prašine

Iako je tek početak godine i očekujemo lude vijesti iz svijeta slavnih slavnih, neke zvijezde su se već potrudile da se o njima pišu stranice i stranice. Jedno od posljednjih celebrity vjenčanja je bilo i više nego luksuzno...

Baš kao što je slučaj i na našim, prostorima, nogometaši su superpopularni u Americi. Igrači američkog nogometa velike su zvijezde i izvan terena, a posebno među ženskim rodom. Jedan igrač NFL lige je tako prije nedavno uplovio u bračnu luku s prekrasnom atletičarkom iz Estonije. Za razliku od njega, neke slavne osobe radije vole sve obaviti u tajnosti, i nakon vjenčanja slike objaviti na Instagramu. Ova 4 slavna para su već "odradili" vjenčanja o kojima će se pričati: 

Robert Griffin i Grete Šedeiko

Oni su Robert Griffin i Grete Šedeiko, a o njihovom luksuznom vjenčanju se naveliko pričalo. Ceremonija se održala početkom mjeseca na Floridi i za tu priliku su se 28-godišnji nogometaš i 24 - godišnja sedmobojka doista potrudili oduševiti svoje prijatelje i obitelj. Nogometaš je sliku ovog dana podijelio na svom Instagram profilu na kojem je pokazao zanimljiv interijer u kojem se održala ceremonija. Vjenčanje se održalo u velikoj dvorani ukrašenoj kristalima u obliku zastora, bijelim ružama na podu te s ljubičastim svjetlećim podijem. Prekrasna mladenka je zablistala u couture haljini s potpisom modne kuće Berta koja je imala raskošni vez i naglašen dekolte, dok je mladoženja odabrao smjelo nebeski plavo odijelo i cipele s potpisom Christiana Louboutina. Ono što je posebno zanimljivo da je par organizirao snimanje gostiju u lightboxu nalik onome na MET Gala večeri. Misliš li da je ovo ipak malčice pretjerano?

 

A post shared by Robert Griffin III (@rgiii) on

Nico Tortorella i Bethany Meyers 

Jedan od trenutno najseksipilnijih televizijskih glumaca Nico Tortorella, poznat po seriji "Mlađa" (prikazuje se na Fox Adria), nedavno je uplovio u bračnu luku. I to jednu sve samo ne običnu. Naime, Tortorella je već 11 godina u poliamornoj vezi s fitnes i lifestyle trenericom Bethany Meyers koja je  - gay. Objašnjenje? Meyers svog novopečenog supruga vidi kao idealnog partnera i jedinu mušku osobu s kojom se može zamisliti. Par je odradio jedno prekrasno snimanje povodom vjenčanja - oboje odjeveni u spolno neodređenu odjeću, pokazali su što znači moderna ljubav. Mladenka je nosila wrap haljinu koja se mota oko cijelog tijela poput plahte, dok je mladoženja odabrao plašt i dolčevitu umjesto tipičnog odijela. Oboje su na glavama nosili dekadentne krune koje su poručile da poštuju tradiciju, ali odabiru nešto novo za sebe. "Ako baš moramo staviti neku oznaku ovom odnosu, Nico i ja smo u poliamornoj queer vezi", objasnila je Meyers.

Emily Ratajkowski i Sebastian Bear-McClard

U bračnu luku je nedavno uplovila jedna od najljepših žena svijeta. Predivni model Emily Ratajkowski ostavila je u čudu sve prisutne kada se gotovo iz vedra neba udala za Sebastiana Bear-McClarda. Tko je to? Pa tek je nedavno prekinula s dugogodišnjim dečkom Jeffom Magidom, pa tko je ovaj producent/glumac Bear-McClard? Bez puno pompe par se vjenčao u gradskoj vijećnici, a jedini prisutni su bili nekolicina zajedničkih prijatelja i - Emilyn pas. Koliko je Emrata ležerna, govori činjenica da se udala u Zarinom odijelu boje senfa koje se može kupiti i kod nas!

Možda vas zanima Emily Ratajkowski udala se u Zarinom odijelu za 800 kuna Rubrika Moda Moda

U međuvremenu je tajna odnosa Emily Ratajkowski i Sebastiana Bear-McClarda ipak otkrivena. Oni se znaju godinama i bili su dobri prijatelji i to prije Emilyne veze s Jeffom Magidom. Dobro čuvaš tajne, Emily!

 

2.23.18

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Amy Schumer i Chris Fischer

Da je ljubav nepredvidljiva, zna i komičarka Amy Schumer. Naime, baš poput kolegice Ratajkowski, Amy je nedavno prekinula dvogodišnju vezu s dizajnerom namještaja Benom Hanischom, te nekoliko dana prije Valentinova javnosti priznala da je u vezi sa chefom Chrisom Fischerom. I doslovno, dan prije Valentinova na prekrasnom tratini par je održao svadbu kojoj je prisustvovala cijela holivudska krema. Na vjenčanju Amy Schumer odlično su se zabavljali glumci i komičari poput Jennifer Lawrence, Chelsea Handler, Jake Gyllenhaal i Jude Apatow, te brojna rodbina mladenaca. Uživali su u lijepoj prirodi koja je bila ukrašena ružinim laticama, jeli su kamenice na row food baru, te uživali u dobroj glazbi. Amy je za tu priliku zablistala u otvorenoj vjenčanici s potpisom Monique Lhuillier, a mladoženja je nosio klasično crno odijelo. "Ovo je trebao biti us**n kišoviti dan, ali sve je ipak bilo prekrasno", u svom stilu je zaključila Amy.

 

A post shared by @amyschumer on

Photo: Instagram

Komentari 0