1/20

Splićanke još jednom opravdale status ljepotica

Tim Schwarzkopf Cro A Portera krenuo je na turneju po gradovima u potrazi za novim licima. Nakon Zagreba Schwarzkopf Cro A Porter Ultîme model search, ovoga vikenda održao se u City Centeru one Split. U petak se na casting prijavilo čak 150 djevojaka i mladića koji imaju želju postati modeli.

Odabrani finalisti u subotu su već odnosili svoju prvu modnu reviju, a iz prvog reda pomno su ih pratile Splićanke Iris Rajčić i Viktorija Đonlić Rađa.

 | Autor:

Potraga za novim licima, Schwarzkopf Cro A Porter Ultîme model search, koja se kroz šest tjedana održava u čak pet gradova, započela je prošlog vikenda prvim castingom u City Centeru one West u Zagrebu, a ovog vikenda se nastavila u City Centeru one Split. Čak 150 prijavljenih prošetalo je pistom Schwarzkopf Cro A Porter Ultîme model searcha u petak.

 | Autor:

Žiri, u kojem se nalaze manekenka Iris Rajčić, frizeri Nikola Blažinić i Ivica Palinić, fotografi Joanna Paciorek i Danijel Galić, vizažistkinja Ivana Mlikota, PR managerica Jasmina Kapetanović, novinarka Cro A Porter TV-a Magdalena Balenović i stilistica Slađana Divjak, na čelu s Viktorom Dragom izabrao je 20 novih lica.

 | Autor:

Finalisti su subotu proveli pripremajući se za svoje prve modne korake. Cijeli dan učili su pravilno hodati po pisti, tim stručnjaka Schwarzkopf Cro A Porter Ultîme model searcha pobrinuo se za njihov izgled te svakome od njih napravio make over, a pozirali su i za svoje prve profesionalne fotografije.

 | Autor:

U subotu su se žiriju pridružili prelijepa Viktorija Đonlić Rađa, poznata splitska dizajnerica Neda Makjanić Kunić i dizajner Teo Perić koji su imali poseban zadatak tokom revije, izabrati jednu od finalistica koja će nositi reviju modne kuće MAK na nadolazećem Schwarzkopf Cro A Porteru. Odabrali su sedamnaestogodišnju Mihaelu Peraicu iz Sinja.

 | Autor:

Posebne pohvale za sjajno vođenje programa dobila je Antonija Blaće, a mnogobrojna publika City Centera one Split bila je izvrsna podrška mladim finalistima. Iz prvog reda pratili su ih i etablirani dizajneri Ivan Ledenko i modni dvojac Arileo, Marija i Jurica Pirić.

 | Autor:

Schwarzkopf Cro A Porter Ultîme model search nakon Splita nastavlja se sljedeći vikend u Rijeci. Projekt kojim se na jedinstveni način želi pronaći nova lica iz cijele Hrvatske i pružiti im mogućnost da se okušaju na pisti Schwarzkopf Cro A Portera predstavlja uzbudljivu priliku za sve koji se žele postati dio modnog svijeta.

 | Autor:

Nakon 14. i 15. ožujka u Tower centru u Rijeci, Schwarzkopf Cro A Porter Ultîme model search održat će se,  21. i 22. ožujka u Supernova Zadar, a 28. i 29. ožujka u Portanova Osijek. Ova uzbudljiva potraga za novim licima završava velikim finalom u City Centeru one East u Zagrebu 4. i 5. travnja.

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Photo: None

Komentari 0